Εύκολα στους «8» Τσέλσι και Ρεάλ

Εύκολα στους «8» Τσέλσι και Ρεάλ

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Τσέλσι και η Ρεάλ Μαδρίτης πήραν χθες με τη σειρά τους την πρόκριση για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο Λονδίνο, η απογοητευτική Γκαλατάσαραϊ ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από την Τσέλσι με 2-0 (4΄ Ετό, 42΄ Κέιχιλ). Οι «μπλε» είχαν και ως πλεονέκτημα το 1-1 της Πόλης. Στη Μαδρίτη, η είδηση δεν ήταν η πρόκριση της Ρεάλ επί της Σάλκε, η οποία είχε εξασφαλιστεί από τον πρώτο αγώνα στη Γερμανία (6-1), αλλά ο τραυματισμός του Χεσέ Ροντρίγκεθ, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για ρήξη χιαστών. Η «βασίλισσα» έχοντας το μυαλό της στο κυριακάτικο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα, επικράτησε των Γερμανών με 3-1 (21΄, 74΄ Ρονάλντο, 75΄ Μοράτα – 31΄ Χόγκλαντ).

Στον άλλο αγώνα της σημερινής βραδιάς, η Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι το απόλυτο φαβορί στη ρεβάνς (21.45, novasports 2, HD2) με τη Ζενίτ, έχοντας προίκα τη νίκη της με 4-2 στην Αγία Πετρούπολη πριν από τρεις εβδομάδες.

Και αν για την περυσινή φιναλίστ το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο μόνος τίτλος που μπορεί πλέον να διεκδικήσει φέτος, η Ζενίτ έχει ήδη στρέψει την προσοχή της στις εγχώριες διοργανώσεις, καθώς από αύριο θα έχει νέο προπονητή τον Πορτογάλο Αντρέ Βίλας Μπόας στη θέση του Λουτσάνο Σπαλέτι. Ο πρώην τεχνικός των Πόρτο, Τσέλσι και Τότεναμ υπέγραψε διετές συμβόλαιο, που θα του αποφέρει 8,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή