Πρώτος ημιτελικός με ειδικό βάρος

Πρώτος ημιτελικός με ειδικό βάρος

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν και η πρώτη θέση των πλέι οφ δίνει την ευκαιρία για μια τεράστια οικονομική ανάσα έτσι και συνδυαστεί με την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, το Κύπελλο δεν παύει να είναι ο πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού την εφετινή περίοδο, πολύ απλά επειδή η κατάκτησή του θα είναι ένας τίτλος και τίτλο δεν έχει πάρει από το νταμπλ του 2010. Τέσσερα χρόνια ανομβρίας είναι πολλά για μια μεγάλη ομάδα με τέτοιο ειδικό βάρος, γι’ αυτό και ο αποψινός (19.00) πρώτος ημιτελικός με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο έχει για τους «πράσινους» την ίδια σημασία, αν όχι μεγαλύτερη, με το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Παρά τη σημαντική βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα, τα μεταξύ τους παιχνίδια ήταν κλειστά (1-0 ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο, 1-1 στο Ηράκλειο), γεγονός που προϊδεάζει για μια σκληρή μάχη απόψε στο «Γεντί Κουλέ».

Ενδεικτική της σημασίας του αγώνα είναι η παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου στο Κορωπί. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ παρακολούθησε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης και εν συνεχεία έμεινε για να γευματίσει με τους παίκτες, δείχνοντάς τους πόσο σημαντικό είναι από κάθε πλευρά το παιχνίδι. Οι παίκτες το κατάλαβαν και από τη θερμή υποδοχή που έτυχαν από μερικές δεκάδες οπαδών της ομάδας κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου. Με καπνογόνα και συνθήματα τους ζήτησαν το Κύπελλο, με κεντρικά πρόσωπα των εκδηλώσεών τους τον Μπεργκ και τον Αναστασίου. Οι φίλοι των «πρασίνων» δεν θα έχουν την ευκαιρία να είναι στο γήπεδο, καθώς ο ΟΦΗ δεν διέθεσε εισιτήρια, ούτε και η αστυνομία συναινούσε.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Πέτριτς, Μπαϊράμι και Λαγός, με τους Καπίνο, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπή, Τριανταφυλλόπουλο, Νάνο, Μέντες, Αμπέντ, Ζέκα, Ατζαγκούν, Καρέλη και Μπεργκ να έχουν τον πρώτο λόγο για την ενδεκάδα. Θέση βασικού διεκδικεί και ο Πράνιτς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή