Πίσω από τις κάμερες

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πρώτο βήμα

Η αναξιοπιστία και η ανεπάρκεια των θεσμικών φορέων του ποδοσφαίρου σε συνδυασμό με αμφιλεγόμενες διαιτητικές αποφάσεις έχουν οδηγήσει σε καταγγελίες για τα κακώς κείμενα του «χώρου» ομάδες της Σούπερ Λίγκας και ποδοσφαιρικές ενώσεις. Το κλίμα που έχει δημιουργηθεί και οι φωνές από πολλές και διαφορετικές πλευρές έχουν ευαισθητοποιήσει και την πολιτική ηγεσία του αθλητισμού, η οποία ενόψει της νομοθετικής πρωτοβουλίας που έχει εξαγγείλει εξετάζει διάφορες προτάσεις με στόχο τη δημιουργία υγιούς ποδοσφαιρικού περιβάλλοντος. Σε αυτό το πλαίσιο και λόγω της ιδιομορφίας που υπάρχει, εστάλη από τον Γ. Ανδριανό προς τη FIFA επιστολή, με την οποία ζητεί να καθοριστούν τα όρια του αυτοδιοίκητου της ΕΠΟ και προκειμένου να διαπιστωθούν τα όρια που υπάρχουν για νομοθετική παρέμβαση. Είναι ένα απαραίτητο βήμα πριν από τα επόμενα…

Ειδοποιός διαφορά

Η ΑΕΚ υποβιβάστηκε πέρυσι και προτίμησε να παίξει στη Γ΄ Εθνική για να εκκαθαριστεί η ΠΑΕ και να επιστρέψει χωρίς χρέη, έχοντας ένα συγκεκριμένο πλάνο, με συγκεκριμένο διοικητικό ηγέτη και συγκεκριμένους συνεργάτες – στελέχη. Πολλοί συγκρίνουν τον Αρη με την ΑΕΚ λόγω της διαμορφωθείσας κατάστασης, όμως η τεράστια διαφορά είναι πως στον Αρη δεν υπάρχει ούτε συγκεκριμένο πλάνο ούτε συγκεκριμένος διοικητικός ηγέτης ούτε συγκεκριμένοι συνεργάτες – στελέχη. Στον Αρη επικρατεί «εμφύλιος» μεταξύ παραγόντων και τη λύση θα δώσει κάποιος ειρηνοδίκης. Αντί να υπάρχει εξωστρέφεια και συσπείρωση, υπάρχει διχόνοια και κατηγορίες. Συμπέρασμα: Και λύση να βρεθεί από αυτά τα πρόσωπα που σήμερα ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν, προκοπή δεν θα βρει ο Αρης. Χρειάζονται καινούργια μυαλά. Υπάρχουν, αλλά στον «βούρκο» δεν μπαίνουν, για ευνόητους λόγους.

Βουτιά… επί κοντώ

Τον αθλητισμό κοντά στον φίλαθλο φέρνουν με τις ωραίες ιδέες τους οι άνθρωποι του στίβου. Στις 10 Μαΐου θα διεξαχθεί στη Μαρίνα Φλοίσβου ο διεθνής αγώνας επί κοντώ, ο οποίος πέρυσι είχε πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο. Ετσι, άνθρωποι που δεν έχουν σκεφτεί ποτέ να πάνε σε στάδιο θα μπορέσουν, την ώρα που απολαμβάνουν τη βόλτα τους στη θάλασσα, να δουν να αγωνίζονται κορυφαίοι επικοντιστές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή