Το πρόγραμμα της Κυριακής

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ

Περιστέρι, Λιβαδειά στο επίκεντρο

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αναμετρήσεις του Περιστερίου, ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Πλατανιά και της Βοιωτίας όπου ο Λεβαδειακός υποδέχεται τη Βέροια για την 30ή αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Θυμίζουμε πως Πλατανιάς και Βέροια μοιράζονται την προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα: 15.00: ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα, 17.15: Ξάνθη – Πανιώνιος, Καλλονή – ΟΦΗ, Ατρόμητος – Πλατανιάς, Λεβαδειακός – Βέροια, 19.30: Εργοτέλης – Ολυμπιακός. 

ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΓΚ

Δοκιμασία για Κασσιόπη

Στις Σέρρες αγωνίζεται η πρωτοπόρος του 2ου ομίλου Κασσιόπη, όπου αντιμετωπίζει τον Εθνικό Γαζώρου. Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου: 15.00 Αναγέννηση Καρδίτσας – Ηρακλής, Νίκη Βόλου – Βατανιακός, Ζάκυνθος – Αιγινιακός, Δόξα Δράμας – Αναγέννηση Γιαννιτσών, Καβάλα – Καλαμαριά, Τύρναβος – Πιερικός, Εθνικός Γαζώρου – Κασσιόπη.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Αγωνία στο Ρέθυμνο

Στο Ρέθυμνο αναμένεται ο πιο αμφίρροπος αγώνας του σημερινού προγράμματος της 22ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών. Το πρόγραμμα: 15.00: Ικαρος Χαλκίδας – Παναθηναϊκός, 16.00: Ρέθυμνο – ΚΑΟΔ, 19.15: Ολυμπιακός – Πανελευσινιακός. Σήμερα (14.00) θα δοθεί το τζάμπολ της Β΄ φάσης των πλέι άουτ της Α1 γυναικών με τον αγώνα ΠΑΟΚ – Κρόνος Αγίου Δημητρίου. Η αναμέτρηση Αρης – Ικαρος Καλλιθέας δεν θα διεξαχθεί λόγω μη συμμετοχής των φιλοξενουμένων. Ετσι, οι «κίτρινες» εξασφάλισαν την παραμονή τους.

ΒΟΛΕΪ

Ενας αγώνας

Με την αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Παναχαϊκή συνεχίζεται σήμερα (16.00) η 20ή αγωνιστική της Α1 βόλεϊ ανδρών, η οποία θα ολοκληρωθεί αύριο με το παιχνίδι Κηφισιά – Παναθηναϊκός (19.00). Για την 22η ημέρα της Α1 γυναικών διεξάγονται οι αναμετρήσεις: 15.30: Σταυρούπολη – Μαρκόπουλο, 20.00: ΑΕΚ – Ολυμπιακός.

ΡΑΓΚΜΠΙ

Η τελική φάση

Με τους ημιτελικούςκαι τον τελικό ολοκληρώνεται σήμερα (ώρα έναρξης 18.00) στο γήπεδο του Χαϊδαρίου (ΚΕΒΟΠ) το ευρωπαϊκό τουρνουά γυναικών. Στη διοργάνωση παίρνουν μέρος τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των Ελλάδας, Βουλγαρίας, Ισραήλ, Μάλτας, Ρουμανίας και Ρωσίας.

ΠΟΛΟ

Πέφτει η αυλαία

Στο «Ποσειδώνιο» κολυμβητήριο πέφτει σήμερα η… αυλαία της 11ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών στο πόλο. Ο Ηρακλής υποδέχεται τη Γλυφάδα (14.00).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή