Απίστευτο παιχνίδι στη Ριζούπολη

Απίστευτο παιχνίδι στη Ριζούπολη

2' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οταν παίζεις με την πλάτη στον τοίχο και γυρνάς ένα παιχνίδι από 0-3 σε 3-3, τότε έχεις κάθε δικαίωμα να ελπίζεις σε παραμονή στη μεγάλη κατηγορία, παρά τις εις βάρος σου προβλέψεις. Απόλλων και ΠΑΟΚ, χθες, στη Ριζούπολη, έγιναν πρωταγωνιστές σε μία μοναδική ποδοσφαιρική παράσταση, με έξι γκολ, διπλάσιο αριθμό ευκαιριών και μια σπουδαία ανατροπή που έμεινε στη… μέση, με χαμένους ουσιαστικά και τους δύο. Οταν στο 37΄ ο Λούκας έκανε το 0-3 για τον ΠΑΟΚ, όλα έμοιαζαν χαμένα για τον Απόλλωνα που έβλεπε το χαλί της Σούπερ Λίγκας να γλιστρά κάτω από τα πόδια του. Αλλωστε, η κακή μέρα είχε φανεί από το 16΄ όταν ο Ισπανός είχε ευστοχήσει σε πέναλτι που κέρδισε ο Σπυρόπουλος. Ενδιάμεσα, στο 27΄ ο Κατσικάς είχε σημειώσει το 0-2 με κοντινό σουτ.

Η πλάστιγγα άρχισε να ισορροπεί από το 40΄ και έπειτα. Το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πετρόπουλου που έκανε το 1-3, προκάλεσε κάποια λίγα χαμόγελα, τα οποία έγιναν ακόμη περισσότερα πριν λήξει το ημίχρονο, χάρη σε κεφαλιά του Δεληζήση στο 46΄. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν, πλέον, ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι με τους γηπεδούχους να κλείνουν τον ΠΑΟΚ στην περιοχή του και τους φιλοξενούμενους να απειλούν με αντεπιθέσεις. Ο Απόλλων έφθασε στην ισοφάριση στο 86΄ με κεφαλιά του Πετρόπουλου και λίγο έλειψε να σημειώσει μία επική ανατροπή στις καθυστερήσεις όταν ο Κόρμπος έστειλε την μπάλα πάνω στον Γλύκο σε μοναδικό τετ α τετ. Μάλιστα, λίγο έλειψε να το πληρώσει, αφού στη συνέχεια της φάσης ο Χούσεν σε δικό του τετ α τετ πλάσαρε άουτ!

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Κατσικάς, Λούκας, Στοχ (74΄ Γεωργιάδης), Χούσεν, Σπυρόπουλος, Κάτσε, Ινσαουράλδε, Μάρτενς (62΄ Μαντούρο), Νάτχο (89΄ Σαλπιγγίδης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Γκόμες, Αργυρόπουλος (29΄ Φαρινόλα), Δεληζήσης, Σόντερμπεργκ, Παντελιάδης (72΄ Τσοκάνης), Κόρμπος, Αμπροουζ (57΄ Κανακούδης), Μίνγκας, Λουσέρο, Ντάλμπεργκ, Πετρόπουλος.

Στο αδιάφορο παιχνίδι της ημέρας, στα… τροπικά Γιάννινα, ο γηπεδούχος ΠΑΣ αναδείχθηκε ισόπαλος (1-1) με τον Πανθρακικό. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη ξεκίνησε πιο επιθετικά και πήρε από την αρχή τα ηνία της αναμέτρησης. Ωστόσο, οι «Θρακιώτες» ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με τον Ιγκορ στο 26΄. Μαζί με το σκορ άνοιξαν και οι… ουρανοί στα Γιάννινα και για ένα πεντάλεπτο το γήπεδο γέμισε με χαλάζι! Ο διαιτητής Λαμπρόπουλος διέκοψε την αναμέτρηση στο 35΄ με τις δύο ομάδες να κατευθύνονται στα αποδυτήρια. Μετά το χαλάζι, βγήκε ξανά ο ήλιος και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά, με τον ΠΑΣ να παρουσιάζεται ανεπηρέαστος. Μάλιστα, κατάφερε να φθάσει και στην ισοφάριση στο 38΄ όταν ο Ακόστα εκτέλεσε φάουλ με τον Τζημόπουλο να σκοράρει με ωραίο γυριστό σουτ.

Και στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι, αλλά βρήκαν απέναντί τους τον Πασχαλάκη που σταμάτησε τους αντιπάλους του με σωτήριες επεμβάσεις.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Τζημόπουλος, Ακόστα (84΄ Γιάκος), Κολοβέτσιος, Ιλιτς, Τσουκαλάς, Στρούνα (56΄ Τσάβες), Κοροβέσης, Λίλα, Ντάσιος, Βίλα.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Πασχαλάκης, Εμποου, Μπαϊκαρά, Χρήστου, Ρομέου (95΄ Ζδράβος), Μπεν Σαμπάτ, Ιγκορ (92΄ Σαρακατσάνος), Παπαγεωργίου, Μολίνα (74΄ Χασομέρης), Μακρυδημήτρης, Τριανταφύλλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή