Το Πρόγραμμα της Κυριακής

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

Μάχες παραμονής

Στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα επικεντρώνεται το ενδιαφέρον στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής: 15.00: ΠΑΟΚ – Καλλονή, 17.15: Εργοτέλης – ΠΑΣ Γιάννινα, Λεβαδειακός – ΟΦΗ, Πανθρακικός – Απόλλων, 19.30: Ολυμπιακός – Αρης. Αύριο: 19.30: Ξάνθη – Πλατανιάς.

ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΓΚ

Τελευταία αγωνιστική

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η τελευταία αγωνιστική του 1ου ομίλου. Το πρόγραμμα: 15.00: Φωστήρας – Ηρακλής Ψαχνών, Καλλιθέα – Χανιά, Παναιγιάλειος – Επισκοπή, Αστέρας Μαγούλας – Φωκικός, Πανηλειακός – Αχαρναϊκός, Γλυφάδα – Παναχαϊκή, Βύζας Μεγάρων – Ολυμπιακός Βόλου. Τον Ηλυσιακό υποδέχεται (16.00) η πρωτοπόρος του 6ου ομίλου, ΑΕΚ, για την 23η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Αύριο τα σπουδαία

Η αυριανή αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ κλέβει την παράσταση στην 23η αγωνιστική της Α1 ανδρών. Το πρόγραμμα: Σήμερα: 15.00: Τρίκαλα – Ολυμπιακός, 16.00: Νέα Κηφισιά – Ρέθυμνο. Αύριο: 18.00: Πανιώνιος – ΠΑΟΚ, 19.15 Παναθηναϊκός – Κολοσσός Ρόδου. Για τα πλέι άουτ της Α1 γυναικών, ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου υποδέχεται σήμερα (12.00) τον ΠΑΟΚ και με νίκη θα παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία.

ΠΟΛΟ

Ντέρμπι κορυφής

Mε ντέρμπι κορυφής ολοκληρώνεται σήμερα η 21η αγωνιστική της Α1 πόλο των ανδρών. Η Βουλιαγμένη υποδέχεται (17.00) τον Ολυμπιακό.

ΠΑΛΗ

Δύο στη Φινλανδία

Για τη Φινλανδία θα αναχωρήσει αύριο η εθνική ομάδα της γυναικείας πάλης προκειμένου να πάρει μέρος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα αρχίσει την 1η Απριλίου. Θα αγωνιστούν οι Μαρία Πρεβολαράκη (53κ.) και Αγόρω Παπαβασιλείου (63κ.).

ΣΤΙΒΟΣ

«Τρέχει» η Λάρισα

Με τη συμμετοχή εκατοντάδων φίλων του στίβου διεξάγεται σήμερα στη Λάρισα ο πρώτος αγώνας της σειράς «Run Greece». Θα διεξαχθούν αγώνες 5 και 10 χιλιομέτρων και παιδιών.

ΠΥΓΜΑΧΙΑ

Τελικοί στη Ρόδο

Με τους τελικούς ολοκληρώνεται σήμερα στη Ρόδο το πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας νέων ανδρών. Οι αγώνες διεξάγονται στο νεόδμητο στάδιο, στο Φαληράκι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή