Προεδρικές συστάσεις ενόψει του Κυπέλλου

Προεδρικές συστάσεις ενόψει του Κυπέλλου

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιστροφή στις επιτυχίες με καλό ποδόσφαιρο αρχής γενομένης απ’ τον αυριανό ημιτελικό του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο, ζήτησε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης απ’ τους ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών, τους οποίους επισκέφθηκε πριν απ’ τη χθεσινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Ο ισχυρός άνδρας των «Πειραιωτών» χαρακτήρισε πετυχημένη τη χρονιά, αλλά δεν δίστασε να πει ότι έχει διακρίνει χαλάρωση απ’ τους παίκτες μετά την κατάκτηση του τίτλου. «Ενα, δύο, χαλαρά παιχνίδια στη σεζόν το καταλαβαίνω. Ανθρώπινο είναι. Αλλά να μπει και μια τελεία», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρινάκης.

Και τόνισε: «Η σεζόν είναι πετυχημένη και αυτό δεν αλλάζει. Ομως τόσο εγώ, όσο φαντάζομαι και εσείς αλλά και ο κόσμος μας, θέλουμε όπως κάθε χρόνο να κάνουμε το νταμπλ. Γιατί η ιστορία κάθε συλλόγου γράφεται με τους τίτλους που κατακτά και όχι με σποραδικές ή συγκυριακές μεμονωμένες νίκες. Εμείς γνωρίζετε ότι σας πιστεύουμε, εγώ είμαι εδώ για εσάς και ξέρετε και πόσο σας στηρίζω και ότι δεν σας λείπει τίποτα.

Είναι λογικό, το ξέρω, ότι έχετε “αδειάσει” μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Γενάρη και τα ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δώστε όλες σας τις δυνάμεις, παίξτε παθιασμένα και δείξτε σε όλους αυτό που πραγματικά είστε: Μια από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες. Για τον κόσμο μας, για την ανίκητη φανέλα που φοράτε, για τον Ολυμπιακό».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή