Ρίχνουν τους τόνους μετά το ντέρμπι

Ρίχνουν τους τόνους μετά το ντέρμπι

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καμία επίσημη αντίδραση πέρα από το… κουίζ στη σελίδα της ΠΑΕ στο facebook αμέσως μετά τον αγώνα δεν υπήρξε από τον ΠΑΟΚ για τα όσα έγιναν στον ημιτελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Οι παίκτες και ο Γιώργος Γεωργιάδης με τους συνεργάτες του βρέθηκαν χθες στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας και έκαναν χαλάρωμα, με το οποίο ουσιαστικά ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο.

Το κλίμα στον ΠΑΟΚ είναι πολύ καλό, γιατί θεωρούν όλοι ότι το εις βάρος τους 2-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης» είναι ανατρέψιμο στον επαναληπτικό της Τούμπας. Σαφώς και η ήττα είναι ήττα, αλλά όταν για μία ώρα ο «Δικέφαλος» αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο και δεν άλλαξε το αποτέλεσμα που είχε διαμορφωθεί με το γκολ του Αθανασιάδη, αυτό έφερε ικανοποίηση ως προς τον τρόπο αντίδρασης της ομάδας.

Για τη διαιτησία του Καλογερόπουλου δεν υπάρχει αντίδραση, όπως επίσης δεν σχολιάστηκε το παραμικρό για ένα σχόλιο που φέρεται να έκανε ο Μίροσλαβ Στοχ στο instagram αναφορικά με τον επαναληπτικό της Τούμπας. Αυτό που ισχυρίσθηκαν οι άνθρωποι της ΠΑΕ είναι πως δεν πρόκειται για λογαριασμό του Στοχ, οπότε δεν υπάρχει και λόγος να σχολιαστεί κάτι. Ο Σλοβάκος δεν πρόκειται να χάσει τον δεύτερο αγώνα με τον Ολυμπιακό λόγω τιμωρίας, γιατί στο φύλλο αγώνα αναφέρεται ότι απώθησε αντίπαλο, κάτι που σημαίνει ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τιμωρηθεί με μία αγωνιστική.

Στον Ολυμπιακό αφήνουν πίσω τα όσα έγιναν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και ρίχνουν ξανά το βάρος τους στους αγώνες πρωταθλήματος που έρχονται. Ολα τα έσοδα απ’ την πώληση των εισιτηρίων του αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με τον Απόλλωνα που θα διεξαχθεί στις 13 Απριλίου στο γήπεδο Καραϊσκάκη, θα δοθούν για την ενίσχυση του έργου της UNICEF. H διάθεσή τους αρχίζει σήμερα απ’ το φαληρικό γήπεδο και κοστίζουν 5, 10, 15, 20 και 50 ευρώ (στην κερκίδα των επισήμων). Να σημειωθεί πως μετά το τέλος του αγώνα θα πραγματοποιηθεί η φιέστα για την κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος στην ιστορία των «ερυθρόλευκων». Την Κυριακή οι «Πειραιώτες» αντιμετωπίζουν τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Ηπειρο, με τον Μίτσελ να προσανατολίζεται σε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή