Σύντομα

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1: Μία εβδομάδα μετά τον δεύτερο σερί θρίαμβο της Μερσέντες στη Μαλαισία, με νικητή τον Λιούις Χάμιλτον, η Φόρμουλα 1 περνάει από το σιρκουί του Μπαχρέιν για ένα γκραν πρι υπό το φως των προβολέων και την απειλή της επανόδου τής όλο και βελτιούμενης Ρεντ Μπουλ.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Αύριο αρχίζουν τα πλέι οφ της Α1 γυναικών. Η 1η αγωνιστική: 14.00: Κώων Ιπποκράτης – Αθηναϊκός, 15.00: Παναθηναϊκός- Αναγέννηση Νέου Ρυσίου, 16.30: Ελληνικό – ΠΑΟΚ. Σήμερα, για την Α2 των ανδρών: 17.00: Παγκράτι – Ικαροι Σερρών, Καβάλα – Αρκαδικός, Αγία Παρασκευή – Ερμής Λαγκαδά, Ηρακλής – Ψυχικό, ΟΦΗ – Λαύριο, ΑΕΚ – Κόροιβος Αμ., Φίλιππος Βέροιας – Φιλαθλητικός.

ΒΟΛΕΪ: Για την τελευταία αγωνιστική της Α1 ανδρών: 19.00: Νίκη Αιγινίου – Φοίνικας Σύρου, Κηφισιά – Λαμία, Ολυμπιακός – Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Αρης – Παναθηναϊκός, Παναχαϊκή – ΑΕΚ, ΠΑΟΚ – Παμβοχαϊκός. Σήμερα θα διεξαχθούν και οι δεύτεροι ημιτελικοί αγώνες της Α1 γυναικών: 16.30: Βριλήσσια – Ολυμπιακός, 19.00: Παναθηναϊκός – ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ προηγούνται με 1-0 στη σειρά των αγώνων και με μία νίκη ακόμη θα προκριθούν στον τελικό.

ΠΟΛΟ: Στη Φλωρεντία θα διεξαχθεί σήμερα (20.45) ο τελικός του Λεν Τρόφι γυναικών. Ο μικρός τελικός θα διεξαχθεί στις 19.00.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Η εθνική ανδρών αντιμετωπίζει σήμερα (21.15) τη Βοσνία στην πόλη Καζίνμ, για τον δεύτερο αγώνα των πλέι οφ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο, αφού για να προκριθεί θα πρέπει να «καλύψει» την ήττα που είχε υποστεί στη Μίκρα με 23-28.

ΠΑΛΗ: Με τους αγώνες της ελληνορωμαϊκής συνεχίζεται στη Βάνταα της Φινλανδίας το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Σήμερα αγωνίζονται οι Ξενοφών Κουτσιούμπας (130), Βλαδίμηρος Ματιάς (66) και Σπύρος Κουντουρατζής (98). Αύριο θα παλέψουν οι Γιώργος Πρεβολαράκης (71 κ.), Γιεβγκένι Πέντορετς (75 κ.), Νίκος Βάρκας (80 κ.) και Δημήτρης Παπαδόπουλος (85 κ.).

ΣΤΙΒΟΣ: Τοπικούς αγώνες στο Στάδιο Γάλλου «Π. Βαρδινογιάννης» διοργανώνει σήμερα, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης με συνδιοργανωτές την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης, τον Δήμο Ρεθύμνης και το ΟΚΑ «Αρκάδι». Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται αγωνίσματα όλων των ηλικιακών κατηγοριών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή