Το Πρόγραμμα της Κυριακής

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

Η προτελευταία αγωνιστική

Στις 7 το απόγευμα γίνεται η σέντρα σε όλους τους αγώνες της προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Τούμπας, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ατρόμητο. Εντός έδρας αγωνίζονται οι Βέροια, Πλατανιάς και Απόλλωνας που δίνουν μάχη παραμονής στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία. Συνοπτικά το πρόγραμμα της 33ης αγωνιστικής: 19.00 Καλλονή – Πανθρακικός, Απόλλων – Εργοτέλης, Αστέρας Τρίπολης – Αρης, Βέροια – Πανιώνιος, ΟΦΗ – Ξάνθη, ΠΑΟΚ – Ατρόμητος, Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός, ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός, Πλατανιάς – Παναιτωλικός.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Αύριο η ΑΕΚ

Η πρωτοπόρος του 6ου ομίλου ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο τον ΠΑΟ Κρουσσώνος στον Παγκρήτιο Στάδιο για την 24η αγωνιστική. Συνοπτικά το πρόγραμμα: 13.30: Ηλυσιακός – Πανναξιακός, 16.00: Αγιος Νικόλαος – Ερμής Ζωνιανών, Περιστέρι – Ηρόδοτος, Θύελλα Ραφήνας – Τριγλία Ραφήνας, Κηφισιά – Αιγάλεω, Κυανούς Αστήρ Βάρης – Περαμαϊκός. Αύριο: 17.00: ΠΑΟ Κρουσσώνος – ΑΕΚ.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Δράση στην Πυλαία

Μία αναμέτρηση περιλαμβάνει η 24η αγωνιστική της Α1 ανδρών. Στην Πυλαία (16.00) ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό. Αύριο, ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τον ΚΑΟΔ στος 19.15. Επίσης, σήμερα αρχίζει και η 1η αγωνιστική των πλέι οφ της Α1 γυναικών. Το πρόγραμμα: 14.00: Κώων Ιπποκράτης – Αθηναϊκός, Πρωτέας Βούλας – Αρης, 15.00: Παναθηναϊκός- Αναγέννηση Νέου Ρυσίου, 16.30: Ελληνικό – ΠΑΟΚ. Το Ελληνικό και ο Πρωτέας Βούλας χρειάζονται μία νίκη για να βρεθούν στην επόμενη φάση (2-0), ενώ τα ζευγάρια Παναθηναϊκός – Αναγέννηση Νέου Ρυσίου και Ιπποκράτης – Αθηναϊκός ξεκινούν από το 1-1.

ΣΤΙΒΟΣ

Διεθνής Μαραθώνιος

Από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Πέλλα, θα δοθεί σήμερα (8.00) η εκκίνηση του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος». Ο τερματισμός βρίσκεται στον Λευκό Πύργο στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Αναμένεται να συμμετάσχουν συνολικά 14.800 δρομείς από 58 χώρες. Επίσης, θα γίνουν αγώνες δρόμου υγείας και δυναμικού βαδίσματος 5 και 10 χλμ., καθώς και αγώνας δρόμου 1.000μ. μαθητών δημοτικών σχολείων.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΛΗΣ

Πέφτει η αυλαία

Στη Βάνταα της Φινλανδίας ολοκληρώνεται σήμερα το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ελληνορωμαϊκής πάλης. Τη χώρα μας θα εκπροσωπήσουν τέσσερις πρωταθλητές μας. Θα παλέψουν οι Γιώργος Πρεβολαράκης (71κ.), Γιεβγκένι Πέντορετς (75κ.), Νίκος Βάρκας (80κ.) και Δημήτρης Παπαδόπουλος (85κ.).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή