Δυνατή εκκίνηση από Ολυμπιακό Βόλου

Δυνατή εκκίνηση από Ολυμπιακό Βόλου

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σημαντικό προβάδισμα για την πρώτη θέση πήρε ο Ολυμπιακός Βόλου από την πρεμιέρα των πλέι οφ της Φούτμπολ Λιγκ, ενώ όλα δείχνουν ότι θα υπάρχει πολύ σκληρός ανταγωνισμός για την τρίτη θέση που οδηγεί σε αγώνα μπαράζ. Οι «ερυθρόλευκοι» της Θεσσαλίας επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί που τους συνοδεύει και μόνο αν εγκαταλείψουν την προσπάθειά τους θα χάσουν την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

Ο Ολυμπιακός Βόλου στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κασσιόπη, χρειάστηκε μόλις δέκα λεπτά προκειμένου να μπει στη θέση του οδηγού και να κάνει αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση της νίκης.

Με τα γκολ των Καπετάνου και Γκούρμα στο 6΄ και 9΄ αντίστοιχα, πήρε σημαντικό προβάδισμα το οποίο διατήρησε παρά την αντεπίθεση των γηπεδούχων και τη μείωση του σκορ στο 38΄ από τον Σουάνη. Οι Φαίακες αναζήτησαν την ισοφάριση αλλά τρεις φορές η μπάλα σταμάτησε στα δοκάρια του Γεωργίου.

Στα Χανιά το γκολ του Τσιμόντζι στο 76΄ έδωσε τη νίκη στον Ηρακλή Ψαχνών κόντρα στην τοπική ομάδα. Σε μία ισορροπημένη αναμέτρηση οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν το πλεονέκτημα της έδρας, ενώ οι φιλοξενούμενοι με ιδιαίτερη προσοχή στην άμυνα και αντεπιθέσεις κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο τους και να προσθέσουν στον ενεργητικό τους τους πρώτους τρεις βαθμούς.

Την έκπληξη της πρεμιέρας πέτυχε ο Αιγινιακός, ο οποίος πέρασε νικηφόρα από τον Βόλο κόντρα στη Νίκη. Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν το ξεκίνημα που ήθελαν και πριν συμπληρωθεί το 20ό λεπτό προηγήθηκαν 2-0 με τα γκολ των Τζιώρα και Ανιέτε. Απαντες περίμεναν ανάλογη συνέχεια, με βάση και την εικόνα που είχαν δείξει οι δύο ομάδες στην κανονική περίοδο, όμως οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν. Μείωσαν το σκορ στο 21΄ με τον Γιαζιτζόγλου και λίγο πριν από το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου με τον Ζούρκο κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Το γκολ που τους έδωσε τη νίκη σημείωσε στο 70΄ ο Κωνσταντινίδης.

Στη Θεσσαλονίκη, ο Ηρακλής με γκολ του Σαββίδη στο 62΄ κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Φωστήρα. Οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα λόγω της αποβολής του Αχείμαστου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή