Σύντομα

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΠΑΣΚΕΤ: Με την αναμέτρηση του Ελληνικού με τον Αθηναϊκό, σήμερα στις 21.00, ανοίγει η αυλαία των ημιτελικών της Α1 γυναικών. Η ομάδα του Ελληνικού έχει το πλεονέκτημα (2-0) και με μία νίκη θα προκριθεί στους τελικούς. Αύριο (12.00) θα διεξαχθεί ο άλλος ημιτελικός, ανάμεσα στον Πρωτέα Βούλας και τον Παναθηναϊκό. Το ζευγάρι ξεκινά από το 1-1. Για την 23η αγωνιστική της Α2 ανδρών: 17.00: Ικαροι Σερρών – Καβάλα, Αρκαδικός – Αγία Παρασκευή, Ψυχικό – Ερμής Λαγκαδά, Λαύριο – Παγκράτι, Φιλαθλητικός – ΑΕΚ, Ηρακλής – Φίλιππος Βέροιας. Αύριο: 13.00: Κόροιβος – ΟΦΗ.

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ: Με τη συμμετοχή 24 Ελλήνων αθλητών και αθλητριών συνεχίζεται και σήμερα στο Πιεντιλούκο της Ιταλίας η διεθνής ρεγκάτα, που συγκεντρώνει κάθε χρόνο εθνικές ομάδες και σωματεία από όλη την Ευρώπη. Τα ελληνικά χρώματα εκπροσωπούν 14 αθλητές της κατηγορίας ανδρών – γυναικών και 10 από την εφήβων – νεανίδων.

ΠΟΛΟ: Με τον μικρό και τον μεγάλο τελικό ολοκληρώνεται σήμερα στη Βαρκελώνη το «φάιναλ φορ» της Ευρωλίγκας γυναικών. Στη διοργάνωση παίρνει μέρος και η Βουλιαγμένη.

ΑΡΣΗ: Με τη συμμετοχή της Ευτυχίας Ανανιάδου (+75) συνεχίζεται σήμερα στο Τελ Αβίβ το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα άρσης βαρών. Η πρωταθλήτριά μας έχει πρώτο στόχο να βελτιώσει τα προσωπικά της ρεκόρ.

ΒΑΔΗΝ: Στη Βουλγαρία διεξάγεται σήμερα το βαλκανικό πρωτάθλημα βάδην. Από ελληνικής πλευράς θα πάρουν μέρος οι Γιώργος Ανδριανός (έφηβος), Μιχάλης Λυκουριώτης (παίδας), Αθανασία Βαΐτση (κορασίδα), Κωνσταντίνα Μήτσου (κορασίδα), Γιάννης Βαΐτσης (άνδρας), Ζαχαρίας Τσαμουδάκης (έφηβος), Χριστίνα Παπαδοπούλου (νεάνιδα), Κώστας Ντεντόπουλος (άνδρας), Δέσποινα Ζαπουνίδου (γυναίκα), Αντιγόνη Ντισμπιώτη (γυναίκα). Η Δέσποινα Ζαπουνίδου και η Αντιγόνη Ντισμπιώτη έχουν ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ζυρίχης.

ΒΟΛΕΪ: Για τις θέσεις 5-6 των πλέι οφ της Α1 ανδρών θα διεξαχθούν σήμερα οι αναμετρήσεις: 19.00: Λαμία – ΠΑΟΚ, 20.00: ΑΕΚ – Παμβοχαϊκός. Για τα πλέι άουτ, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Αρη (19.00) και την ίδια ώρα η Νίκη Αιγινίου θα παίξει με την Παναχαϊκή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή