Φουντώνει η μάχη της ανόδου στα πλέι οφ της Φούτμπολ Λιγκ

Φουντώνει η μάχη της ανόδου στα πλέι οφ της Φούτμπολ Λιγκ

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε Βόλο και Πιερία υπάρχει το περισσότερο ενδιαφέρον για τις αποψινές αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Φούτμπολ Λιγκ.

Η πρωτοπόρος Κέρκυρα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Νίκη, σε μία συνάντηση όπου οι γηπεδούχοι, με ανεβασμένο ηθικό μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού, θέλουν να δώσουν συνέχεια στις νίκες τους και να πλησιάσουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ οι «Φαίακες» θέλουν να διατηρηθούν στην πρώτη θέση.

Στην Πιερία θα συγκρουστούν οι ομάδες που έχουν μπει στα πλέι οφ με δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Οποιος από τους Αιγινιακό και Ηρακλή Ψαχνών προσθέσει στο ενεργητικό του τους τρεις βαθμούς θα μπορεί να ελπίζει ακόμη και στο «θαύμα» της ανόδου.

Ο έτερος των πρωτοπόρων, Ολυμπιακός Βόλου, δοκιμάζεται στον Ταύρο απέναντι στον ουραγό Φωστήρα. Μετά την ήττα την προηγούμενη αγωνιστική από τη Νίκη οι «ερυθρόλευκοι» της Θεσσαλίας θέλουν οπωσδήποτε να επιστρέψουν στις επιτυχίες.

Στα Χανιά, η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Ηρακλή με τους φιλοξενούμενους να αναζητούν τη νίκη για να αυξήσουν τις πιθανότητες κατάκτησης της θέσης που θα οδηγήσει στο μπαράζ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή