Οδηγίες προς… ναυτιλλομένους από τον ΠΑΟΚ ενόψει τελικού

Οδηγίες προς… ναυτιλλομένους από τον ΠΑΟΚ ενόψει τελικού

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η μετάβαση του μεγάλου όγκου των φιλάθλων του ΠΑΟΚ είναι το βασικό θέμα με το οποίο ασχολείται η ΠΑΕ, θέλοντας να διασφαλίσει την απόλυτη ομαλότητα την ημέρα του τελικού του κυπέλλου στο ΟΑΚΑ. Από σήμερα θα ξεκινήσει η διάθεση των 21.278 εισιτηρίων που δικαιούται η ΠΑΕ, με την ελπίδα ότι θα γίνει αποδεκτό το (κοινό με τον Παναθηναϊκό) αίτημα για τη χορήγηση άλλων 1.000 εισιτηρίων.

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε τους φιλάθλους της για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια. Καταρχήν τονίστηκε ότι προτεραιότητα έχουν «οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας στις θύρες VIP, 1, 2, 3, 5, 6, 7 και 7Α» και πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας στις θύρες 4 και 4Α μπορούν να εγγραφούν στις εκδρομές των Συνδέσμων Φίλων ΠΑΟΚ και θα έχουν προτεραιότητα για τη διάθεση εισιτηρίων μέχρι και την Τετάρτη (23.04)». Σε ό,τι αφορά τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας στο υπόλοιπο γήπεδο «δικαιούνται από ένα εισιτήριο. Λόγω του περιορισμένου χρόνου, η μοναδική μέρα που θα μπορούν να προμηθευτούν το ένα εισιτήριο που δικαιούνται είναι η Τετάρτη (23.04) από τις 08.00 ώς τις 21.00 από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας με την επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας τους ΚΑΙ της αστυνομικής τους ταυτότητας ή τη φωτοτυπία ταυτότητας».

Η ΠΑΕ προέτρεψε τους φιλάθλους της να μη μεταβούν μεμονωμένα στην Αθήνα για την αποφυγή επεισοδίων και ενημέρωσε πως θα ναυλώσει πούλμαν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή