Πίσω απο τις κάμερες

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εσβησε η φωτιά

Η εξασφάλιση των επιπλέον 11 εκατομμυρίων ευρώ από τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό για τις αθλητικές ομοσπονδίες και τα στάδια στην προ ημερών συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό, έσβησε τη φωτιά που πήγε ν’ ανάψει στον συγκεκριμένο χώρο, αφού οι φετινές επιχορηγήσεις κυμαίνονται στα επίπεδα των περυσινών. Παράλληλα δε με τη χρηματοδότηση των αθλητικών ομοσπονδιών συντελέστηκαν η στελέχωση και η ενεργοποίηση του Ελεγκτικού Συμβουλίου που θα ελέγχει την πορεία της κρατικής χρηματοδότησης. Πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας προχωρά και ο νέος αθλητικός νόμος που έχει εξαγγελθεί και θα δώσει το στίγμα της πολιτικής ηγεσίας του αθλητισμού σ’ ένα χώρο με ιδιαιτερότητες και παθογένειες.

Το τρίτο ημίχρονο

Τριγμούς προκαλούν στην ηγεσία της ΕΠΟ τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στον ημιτελικό κυπέλλου ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού. Η καταγεγραμμένη δυσαρέσκεια του Ολυμπιακού για την τέλεση του αγώνα συνέτεινε στην εσωστρέφεια και στις παρασκηνιακές συζητήσεις που έγιναν για το παρόν και το μέλλον της παρούσας διοίκησης. Επίσης υπάρχει και το θέμα της διαχείρισης των θεμάτων που «άνοιξαν» από τον ημιτελικό, όπως η πειθαρχική αντιμετώπιση του ΠΑΟΚ, των διεθνών ποδοσφαιριστών που έγιναν πρωταγωνιστές στις αρνητικές εικόνες, αλλά και του διαιτητή που φερόταν ως υποψήφιος για να γίνει διεθνής τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Σημαντική παράμετρος

Η παρουσία της ΑΕΚ στη Ριζούπολη για τον αυριανό αγώνα με την Κηφισιά, έχει ανοίξει την… όρεξη των φιλάθλων της που επιθυμούν το γήπεδο του Απόλλωνα, για προσωρινή έδρα της ομάδας, τη νέα χρονιά στη Φούτμπολ Λιγκ. Σε περίπτωση μάλιστα που ξεκινήσουν τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια, οι φίλαθλοι θα μπορούν να παίρνουν… γεύση από την «Αγιά Σοφιά» σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ΑΕΚ, αφού τα δύο γήπεδα βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση. Υπάρχει, όμως, μία σημαντική παράμετρος. Η συμφωνία που έγινε το περασμένο καλοκαίρι με το ΟΑΚΑ, ήταν για δύο χρόνια. Κάτι που σημαίνει πως η Ενωση δεν μπορεί να εγκαταλείψει το στάδιο των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων τόσο εύκολα…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή