Μπλέχτηκε το κουβάρι της ανόδου

Μπλέχτηκε το κουβάρι της ανόδου

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πανηγυρίζουν στη Νίκη Βόλου, καθώς η ολοκλήρωση της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Φούτμπολ Λιγκ έφερε την ομάδα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Οι Θεσσαλοί αντιμετώπισαν εκτός έδρας τον Αιγινιακό και κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Ανιέντε στο 49ο λεπτό.

Η έκπληξη της αγωνιστικής συνέβη στα Ψαχνά. Ο τοπικός Ηρακλής φάνταζε ως το μεγάλο φαβορί κόντρα στα Χανιά, τελικά όμως οι Κρητικοί, οι οποίοι μέχρι χθες ήταν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, κατάφεραν να επικρατήσουν με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ στο 15ο λεπτό με τον Τσάτσο. Ο Ηρακλής έφτασε στην ισοφάριση με τον Μπουμάλ με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα και τα Χανιά πανηγύρισαν στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων το γκολ που σημείωσε ο Πάγκαλος.

Στον Βόλο, ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε την Κασσιόπη και για ακόμη μία αγωνιστική έμεινε μακριά από τις νίκες. Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, είχαν δοκάρι στο 81ο λεπτό με τον Γκούρμα, όμως στο τέλος είδαν τους «Φαίακες» να πανηγυρίζουν, καθώς με τον βαθμό της ισοπαλίας που πήραν παρέμειναν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στον Ταύρο, ο Ηρακλής αναπτέρωσε τις ελπίδες του για την κατάληψη μιας θέσης που οδηγεί στη Σούπερ Λίγκα. Ο «Γηραιός» κόντρα στον Φωστήρα πήρε τη νίκη με 1-0. Σκόρερ ήταν ο Εντζο Σκόρτσα στο 58ο λεπτό, ενώ ο ίδιος παίκτης είχε σουτ στο δοκάρι, δεκατρία λεπτά αργότερα.

Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής (11 Μαΐου): Χανιά – Κασσιόπη, Ηρακλής – Ηρακλής Ψαχνών, Νίκη Βόλου – Ολυμπιακός Βόλου, Φωστήρας – Αιγινιακός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή