Πρώτος στόχος η παραμονή των Αμπέντ, Σίλντενφελντ

Πρώτος στόχος η παραμονή των Αμπέντ, Σίλντενφελντ

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η παραμονή του Αμπέντ και του Σίλντενφελντ, είτε με αγορά τους σε λογική τιμή είτε με επέκταση του δανεισμού τους από Νιούκαστλ και Ντιναμό Μόσχας αντίστοιχα, είναι από τις προτεραιότητες του Παναθηναϊκού, όμως οι πρώτες επαφές έδειξαν ότι θα χρειαστεί χρόνος για να ξεκαθαρίσει κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Είναι σαφές ότι και οι δύο παίκτες επιθυμούν την παραμονή τους, αλλά δεσμεύονται με συμβόλαια, και οι εξελίξεις δεν εξαρτώνται αποκλειστικά από αυτούς.

Ο Αμπέντ δύσκολα θα υπολογίζεται από τη Νιούκαστλ και θα διεκδικήσει την ελευθερία του ή μια λογική τιμή πώλησης, πολύ μικρότερη από τα δεδομένα της αγγλικής αγοράς. Η καλή χρονιά (ειδικά ο β΄ γύρος) που έκανε με τον Παναθηναϊκό δεν αφήνει πολλά περιθώρια να λυθεί «αναίμακτα» το συμβόλαιό του, ενώ διόλου απίθανο να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και άλλων ομάδων. Παρότι και ο Σίλντενφελντ έκανε εξαιρετικό β΄ γύρο, δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στη Μόσχα. Η στάση των Ρώσων παραμένει αδιευκρίνιστη και ίσως χρειαστεί να τελειώσει η παρουσία της Κροατίας στο Μουντιάλ για να ξεκαθαρίσει το τοπίο, με πρόσθετο «αγκάθι» το υψηλό κασέ του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή