Αναβολή για Μπούρμπο, θέμα χρόνου η ανανέωση Ζέκα

Αναβολή για Μπούρμπο, θέμα χρόνου η ανανέωση Ζέκα

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για την άλλη εβδομάδα μετατέθηκαν οι εξελίξεις στο θέμα του Χρήστου Μπούρμπου. Με αίτημα του ΟΦΗ η εκδίκαση της προσφυγής του αναβλήθηκε για τις 2 Ιουνίου και αναγκαστικά ο Παναθηναϊκός θα περιμένει λίγες μέρες ακόμη για να τον αποκτήσει.

Ο 31χρονος δεξιός μπακ διεκδικεί με την προσφυγή την ελευθερία του και περίπου 350 χιλ. ευρώ. Εχει συμφωνήσει με τους «πράσινους» και εκτός απροόπτου θα αποτελέσει την πρώτη φετινή μεταγραφή τους. Ανοικτό είναι και το θέμα του Ζέκα, αλλά όλα δείχνουν ότι είναι θέμα χρόνου να κλείσει θετικά. Μιλώντας σε ραδιόφωνο της πατρίδας του, ο Πορτογάλος μέσος τόνισε ότι ενώ έχει ακόμα μόνο ένα χρόνο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει για περισσότερο.

Οι «πράσινοι» δεν έχουν διαψεύσει ξένα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι εκτός από την περίπτωση του Αμπέντ, συζητούν με τη Νιούκαστλ και για τον Αμαλφιτανό. Αντίθετα, διέψευσαν τον μάνατζερ του Μόζντζεν ο οποίος ισχυρίζεται ότι ενδιαφέρονται για τον 23χρονο παίκτη της Λεχ Πόζναν.

Ο Καπίνο αποτελεί στόχο της Νότιγχαμ, αλλά μόνο αν υπάρξει πολύ δελεαστική πρόταση θα τη συζητήσει ο Παναθηναϊκός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή