Συμφωνία ΠΑΟ – Ζέκα αναφέρουν οι Ισπανοί

Συμφωνία ΠΑΟ – Ζέκα αναφέρουν οι Ισπανοί

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ισπανικό… βουλοκέρι αλλά με πιο γοργό βήμα απ’ όσο ορίζει η πραγματικότητα, μένει ο Ζέκα στον Παναθηναϊκό! «Ο Πορτογάλος μέσος Ζοζέ Κάρλος Γκονζάλβες Ροντρίγκες (Ζέκα) έφτασε σε συμφωνία με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2017. Το υπάρχον συμβόλαιο λήγει το 2015. Ο πρώην παίκτης της Βιτόρια αγωνίζεται στον σύλλογο της Αθήνας από το 2011» αναφέρει σε δημοσίευμά της η ισπανική ιστοσελίδα todomercadoweb.es., είδηση που δεν επιβεβαιώνεται ούτε από την πλευρά του παίκτη ούτε και της ομάδας. Και οι δύο θεωρούν ότι βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία και είναι θέμα χρόνου να πέσουν οι υπογραφές, υπάρχει ακόμα, όμως, μια μικρή οικονομική διαφορά. Ενδεικτικό της βιασύνης των Ισπανών να προλάβουν τις εξελίξεις είναι το «ντύσιμο» του ρεπορτάζ με φωτογραφία του… Γιούρκα Σεϊταρίδη και όχι του Ζέκα.

Αναφορές στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για διάφορους παίκτες κάνουν αρκετές ξένες ιστοσελίδες, με τα ονόματα του Ζόρντι Μπάους, του Εμιλιάνο Αρμεντέρος, του Αντόνιο Αμάγια και του Μαρκ Βαλιέντε να ξεχωρίζουν. Πρόκειται για παίκτες που έχουν προταθεί και έχουν απασχολήσει τους Κυπελλούχους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υπάρχουν προχωρημένες επαφές. Ενα βήμα παραπάνω έχει γίνει μόνο για τον Μπάους, 25χρονο αμυντικό μέσο το συμβόλαιο του οποίου με την Μπρέντα έληξε. Ο Αναστασίου έχει μιλήσει με τον ατζέντη του, Χακίμ Σιμάνι, για να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του και τον ενδιαφέρει γιατί έχει γεμάτες χρονιές, έφεση στο σκοράρισμα και μπορεί να παίξει και κεντρικός αμυντικός και δεξιός μπακ.

Στη μνήμη του Πούσκας

Μια σειρά εκδηλώσεων μνήμης για τον Φέρεντς Πούσκας ετοιμάζει, σε συνεργασία με την πρεσβεία της Ουγγαρίας, ο Παναθηναϊκός. Το μεσημέρι της Δευτέρας 2 Ιουνίου, 43ης επετείου από το έπος του Γουέμπλεϊ, θα εγκαινιαστεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων έκθεση με προσωπικά αντικείμενα του «καλπάζοντα συνταγματάρχη», με την παρουσία της ομάδας του Γουέμπλεϊ και του πρωθυπουργού της Ουγγαρίας, ο οποίος θα κάνει και τα αποκαλυπτήρια προτομής του Πούσκας στο γήπεδο της Λεωφόρου. Αμέσως μετά θα γίνει φιλικό της ομάδας Κ-17 του Παναθηναϊκού και της Ακαδημίας Πούσκας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή