Σε ανοιχτή γραμμή με Καραγκούνη

Σε ανοιχτή γραμμή με Καραγκούνη

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εντονες διεργασίες αλλά χωρίς βιασύνη γίνονται τις τελευταίες ώρες, με στόχο να συμπληρώσει σχετικά σύντομα ο Παναθηναϊκός τα πρώτα κομμάτια του μεταγραφικού παζλ για την ενίσχυσή του στην επόμενη αγωνιστική περίοδο. Το θέμα του Καραγκούνη είναι ψηλά στις προτεραιότητες των «πρασίνων» και υπάρχει ανοικτή γραμμή μαζί του παρά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική, είναι σίγουρο, όμως, ότι δεν θα είναι μόνοι τους στο παιχνίδι της διεκδίκησής του. Ο 37χρονος άσος δέχθηκε κρούση από την επαγγελματική ομάδα της Φιλαδέλφειας, της πόλης όπου αγωνίστηκε στο φιλικό με τη Νιγηρία η Εθνική μας, χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες. Αν ανοίξει αυτή η πόρτα που την έχουν περάσει πολλοί αστέρες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια, θα είναι μια δελεαστική προοπτική για τον Καραγκούνη και σοβαρό αντίβαρο στην επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που τον ανέδειξε. Καθημερινές επαφές γίνονται και για την παραμονή των Αμπέντ, Σίλντεφελντ. Εξελίξεις αναμένονται μέσα στις επόμενες ημέρες, με τον Παναθηναϊκό να ετοιμάζει και εναλλακτικές λύσεις.

• Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση του ΣτΕ σχετικά με την αίτηση ακυρώσεως του Προεδρικού Διατάγματος που αφορά την έγκριση του προγράμματος της Διπλής Ανάπλασης, την οποία κατέθεσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός. Η υπόθεση εκδικάστηκε χθες, με τον Δήμο Αθηναίων να κάνει παρέμβαση υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου και του κύρους του Προεδρικού Διατάγματος. Με βάση τη θέση του εισηγητή, η πλευρά του Ερασιτέχνη εκφράζει με ανακοίνωσή της την αισιοδοξία της ότι η απόφαση θα είναι θετική για τα συμφέροντα του συλλόγου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή