Απομακρύνεται ο Σίλντενφελντ

Απομακρύνεται ο Σίλντενφελντ

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ντιναμό Μόσχας έκλεισε απότομα το παράθυρο της παραμονής του Γκόρντον Σίλντενφελντ στον Παναθηναϊκό και πλέον απομένει ανοιχτή μόνο μια… χαραμάδα. Αν και οι διαπραγματεύσεις ήταν σε πολύ προχωρημένο στάδιο και όλα έδειχναν ότι θα καρποφορήσουν, η συμμετοχή του Σίλντενφελντ στο Παγκόσμιο Κύπελλο αποδείχθηκε εμπόδιο για την επίτευξη οριστικής συμφωνίας. Η Ντιναμό Μόσχας ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό ότι ο προπονητής της, Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ, θέλει πρώτα να τον δει αγωνιζόμενο στη Βραζιλία και μετά να αποφασίσει αν θα τον έχει στα πλάνα του ή όχι, κίνηση που εξυπηρετεί τα συμφέροντά της με το σκεπτικό ότι αν παίξει και πάει καλά στο Μουντιάλ, θα μπορεί να τον παραχωρήσει σε καλύτερη τιμή μιας και θεωρείται απίθανο να τον διατηρήσει στο δυναμικό της. Οι «πράσινοι» δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν τουλάχιστον δύο εβδομάδες ακόμα μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο, γι’ αυτό και ξεκινούν τις επαφές τους με κεντρικούς αμυντικούς που έχουν στη λίστα τους ως εναλλακτική λύση.

Από την πλευρά του, ο Σίλντενφελντ πιέζει για να παραμείνει. Ο μάνατζέρ του, Μάριο Κνεζ, είχε δηλώσει την περασμένη Κυριακή ότι το θέμα θα έκλεινε σύντομα θετικά και χθες μιλώντας στο gazzetta.gr φρόντισε να κρατήσει ανοικτό το θέμα: «Δεν το περιμέναμε αλλά προέκυψε. Ημασταν αρκετά κοντά αλλά τώρα πρέπει να δούμε τι θα γίνει. Εμείς δεν κλείνουμε την πόρτα. Ο Γκόρντον θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, είναι ευτυχισμένος στην Ελλάδα και δεν θα ήθελε να επιστρέψει στη Ρωσία. Μην ξεχνάμε, όμως, πως δεσμεύεται από συμβόλαιο, άρα δεν είναι όλα στο δικό του χέρι. Και πέρυσι ήταν δύσκολη η διαπραγμάτευση αλλά ντύθηκε στα πράσινα τελικά».

Μέσα στην εβδομάδα ενδέχεται να έλθει στην Αθήνα ο μάνατζερ του Ζέκα για να κλείσει, πιθανότατα θετικά, το θέμα της παραμονής του, ενώ θα χρειαστεί κι άλλος χρόνος για να ξεκαθαρίσει η επιστροφή του Καραγκούνη. Αν και ο Νταμπίζας μιλάει σχεδόν καθημερινά μαζί του, προτεραιότητα για τον «τυπάρα» αυτή την εποχή είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο και δύσκολα θα δώσει οριστική απάντηση πριν επιστρέψει από τη Βραζιλία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή