Αναστασιάδης: Δικαιολογίες τέλος

Αναστασιάδης: Δικαιολογίες τέλος

2' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αποφεύγοντας τις δικαιολογίες και αναγνωρίζοντας τη δυσκολία του έργου του, ο Αγγελος Αναστασιάδης, από τη θέση του νέου προπονητή του ΠΑΟΚ, προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις, αναφερόμενος κυρίως, στα εμπόδια που τον περιμένουν.

Με τη χαρακτηριστική φράση «η λέξη δικαιολογία δεν υπάρχει», ο κ. Αναστασιάδης έδωσε τον τόνο της επόμενης μέρας στην οποία ο «Δικέφαλος» θα πρέπει να αποφύγει τα λάθη του παρελθόντος. «Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει ένα σύστημα, υπάρχουν πολλά. Εμείς θα τα μάθουμε όλα. Δεν υπάρχει κάποιο που δεν θα το παίζει ο ΠΑΟΚ. Αυτό είναι μέλημα δικό μου καθαρά. Δεν με ενδιαφέρει τι γινόταν με τους προηγούμενους προπονητές. Με ενδιέφερε όπως όλους τους ΠΑΟΚτσήδες η ομάδα να πηγαίνει καλά. Τώρα αν δεν πηγαίνει καλά η ομάδα θα φταίει μόνο ο Αναστασιάδης. Η λέξη δικαιολογία δεν υπάρχει. Ακουγα πολλά, έφταιγαν οι διαιτητές, πρέπει να κερδίζουμε και τους διαιτητές. Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ο ΠΑΟΚ. Αυτά πρέπει να τα ξεχάσουμε όλοι μας, εγώ τα έχω ξεχάσει από το 1996. Είναι μεγάλη η ευθύνη, θέλει πολλή δουλειά. Ενημερώνω και τον κόσμο, δεν μας φταίει κανείς, αυτό να μας γίνει πεποίθηση. Αυτό θα περάσει και στα αποδυτήρια. Θα το μάθουν καλά και τα παιδιά. Δικαιολογία σημαίνει τίποτα, δεν παίρνεις τίποτα. Οταν δικαιολογείσαι λες ψέματα και εγώ τα σιχαίνομαι τα ψέματα. Είναι μεγάλο το βάρος, θέλει δουλειά, αλλά αλλιώς δεν θα πάει μπροστά το καράβι».

Ο 61χρονος τεχνικός αναγνωρίζει πως το έργο του δεν είναι εύκολο, ενώ δεν αγνοεί και τους επικριτές του που έχουν ήδη αρχίσει να τον αμφισβητούν: «Ηδη γράφετε δεν μπορεί με τους μεγάλους παίκτες, είναι δέκα χρόνια πίσω, έχετε ήδη αρχίσει. Η απειλή πλέκεται. Δεν τη φοβάμαι, μόνο τον Θεό φοβάμαι. Θα με λοιδορήσουν μερικοί, αλλά εγώ είμαι εδώ μόνο γιατί το θέλει η Παναγιά. Εγώ το λέω από τώρα, αν πάρουμε τίτλο θα τον πάρει η Παναγιά, δεν θα τον πάρει ο Αναστασιάδης».

Οσο για τους στόχους του «Δικεφάλου», οι κινήσεις των υπολοίπων ομάδων, θα τοποθετήσουν και τον πήχυ του ΠΑΟΚ: «Τους στόχους τους βάζει η ομάδα και είναι υψηλοί πριν ξεκινήσει η σεζόν. Θα πω κάποια στιγμή για τους στόχους, όταν δω όμως πρώτα. Θέλω να δω τι θα κάνουν και οι άλλοι στο αγωνιστικό κομμάτι, μόνο αυτό με ενδιαφέρει».

Η επιστροφή του Αναστασιάδη δεν αναμένεται να είναι η μοναδική, αφού ρόλο στην ομάδα -όπως όλα δείχνουν- θα αποκτήσει και ο Πάμπλο Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της ΠΑΕ και σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή