Χωρίς Καραγκούνη προχωράει ο ΠΑΟ

Χωρίς Καραγκούνη προχωράει ο ΠΑΟ

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε άλλη ομάδα, πιθανότατα στις ΗΠΑ και όχι στον Παναθηναϊκό, θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ο Γιώργος Καραγκούνης. Οι συζητήσεις του με τον Νίκο Νταμπίζα δεν κατέληξαν σε συμφωνία και το θέμα της επιστροφής του έκλεισε οριστικά, χωρίς εντάσεις και διαφωνίες. Δεν βρέθηκε ισχυρό σημείο επαφής και οι δύο πλευρές αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.

Οι «πράσινοι» θα κινηθούν για άλλο χαφ με ηγετικά χαρακτηριστικά, περιμένοντας και τις εξελίξεις στο θέμα του Αμπέντ, που ακόμα παραμένει ανοικτό. Το ίδιο ισχύει και με τον Σίλντενφελντ, ο οποίος πήγε στην Αυστρία, έπαιξε σε ένα ματς προετοιμασίας της Ντιναμό Μόσχας, μίλησε με τους ανθρώπους της και χθες αναχώρησε με άδεια, περιμένοντας τις αποφάσεις τους. Η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε χθες στο Γκνιεβίνο της Πολωνίας όπου θα γίνει το βασικό μέρος της προετοιμασίας, στο προπονητικό κέντρο που επέλεξε η εθνική Ισπανίας κατά την παραμονή της στην Πολωνία για το Euro 2012. Στο ίδιο κέντρο προετοιμάζεται και ο ΑΠΟΕΛ, με τον Γιώργο Δώνη να είναι ο πρώτος άνθρωπος που έτυχε να συναντήσουν οι «πράσινοι», ανάμεσά τους και ο γιος του Χρήστος, φτάνοντας εκεί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή