Εγινε η αρχή με Μπούρμπο, αναμονή για ενίσχυση στον ΠΑΟ

Εγινε η αρχή με Μπούρμπο, αναμονή για ενίσχυση στον ΠΑΟ

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Χρήστος Μπούρμπος έκανε το… ποδαρικό στον εφετινό Παναθηναϊκό, όντας ο πρώτος νεοφερμένος παίκτης που θα ενισχύσει το ρόστερ του ενόψει της επόμενης περιόδου. Ο 31χρονος αμυντικός είχε έλθει σε συμφωνία με τους «πράσινους» αμέσως μετά το τέλος του περασμένου πρωταθλήματος αλλά διάφορα θέματα νομικής φύσεως δεν επέτρεψαν να ολοκληρωθεί η απόκτησή του μόλις έμεινε ελεύθερος (μέσω προσφυγής) από τον ΟΦΗ. Τα θέματα αυτά ρυθμίστηκαν και χθες το πρωί ο Μπούρμπος εμφανίστηκε στο Γκνιεβίνο έτοιμος να ενσωματωθεί στην αποστολή και να ξεκινήσει προετοιμασία. Εβγαλε, μάλιστα, το πρώτο μέρος του κανονικού προγράμματος και εν συνεχεία ακολούθησε ατομικό. Σε λίγες μέρες θα είναι σε θέση να ακολουθήσει τον ρυθμό των νέων συμπαικτών του.

Σύντομα θα υπάρξει συνέχεια στις αφίξεις νέων παικτών, καθώς είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ενός μέσου. Ειδικά για τον σέντερ μπακ οι επαφές είναι στο τελικό στάδιο και δεν αποκλείεται ακόμα και στη διάρκεια της σημερινής ημέρας να προκύψει οριστική συμφωνία. Εξελίξεις στο θέμα του Αμπεντ, ίσως και του Σίλντενφελντ, αναμένονται μέσα στην εβδομάδα.

Μετά το ρεπό της Κυριακής, το πρόγραμμα της χθεσινής προπόνησης ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό και κουραστικό. Λόγω μιας φλεγμονής στα δάκτυλα του ποδιού ο Κοτσόλης έμεινε εκτός και περιορίστηκε σε κάποιες ασκήσεις στο γυμναστήριο. Ο Μπαϊράμι ακολούθησε πάλι ατομικό πρόγραμμα κι απ’ ό,τι φαίνεται, θα χρειαστεί κι άλλο χρόνο μέχρι να είναι σε θέση να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς και να αγωνιστεί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή