Ακαρπη η πρώτη επαφή Καπίνο με Σπόρτινγκ

Ακαρπη η πρώτη επαφή Καπίνο με Σπόρτινγκ

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πήγε, είδε και απήλθε ο Στέφανος Καπίνο στην Πορτογαλία, όπου συζήτησε με τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας την προοπτική να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Αυτή η πρώτη επαφή αποδείχθηκε άκαρπη, καθώς ο διεθνής τερματοφύλακας δεν συμφώνησε ούτε στο οικονομικό κομμάτι ούτε και στον ρόλο του δεύτερου τερματοφύλακα που θέλει να του δώσει, στην αρχή τουλάχιστον, ο προπονητής της πορτογαλικής ομάδας. Η υπόθεση δεν έχει κλείσει οριστικά, καθώς ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει με τη Σπόρτινγκ με ένα ποσό περίπου 2,5 εκατ. ευρώ συν ένα καλό ποσοστό σε περίπτωση μεταπώλησης του παίκτη. Οπως έχουν κατ’ επανάληψη τονίσει τόσο ο Γιάννης Αλαφούζος όσο και ο Νίκος Νταμπίζας, δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό η πώληση κάποιου βασικού ποδοσφαιριστή του.

Πρόταση για τον Καπίνο είχε καταθέσει και η Νότιγχαμ αλλά απορρίφθηκε, ενώ ενδιαφέρον έχουν δείξει κι άλλες ευρωπαϊκές ομάδες. Η πρόταση της Σπόρτινγκ κρίθηκε ικανοποιητική από την ομάδα, θα πρέπει όμως να ικανοποιήσει, οικονομικά και αγωνιστικά, και τον Καπίνο για να μπουν οι διαπραγματεύσεις στο τελικό στάδιο. Η «Α Bola» υποστηρίζει ότι η μεταγραφή χάλασε οριστικά λόγω των απαιτήσεων του Καπίνο, αλλά οι ανατροπές σ’ αυτές τις υποθέσεις είναι συχνό φαινόμενο και δεν αποκλείεται να υπάρξει βελτιωμένη πρόταση της Σπόρτινγκ. Διόλου απίθανο να μπει «σφήνα» και η Μπενφίκα, η οποία έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

• Σε εντατικούς ρυθμούς το πρωί και πιο χαλαρά το απόγευμα συνεχίστηκε η προετοιμασία των «πρασίνων» στον Γκνιεβίνο. Ο Πέτριτς και ο Μπούρμπος δεν έβγαλαν όλο το πρόγραμμα της πρωινής προπόνησης. Ο Κροάτης ένιωσε λίγο βαρύ το πόδι του και δεν θέλησε να πιεστεί, ενώ ο 31χρονος αμυντικός δεν είναι ακόμη σε θέση να ακολουθήσει τον ρυθμό των υπολοίπων. Ο Μπαϊράμι έκανε λίγες ασκήσεις με μπάλα, αλλά θέλει ακόμη χρόνο για να μπει σε κανονικούς ρυθμούς. Σήμερα στις 19.00 (novasports 1, HD1) θα γίνει το πρώτο ματς προετοιμασίας με αντίπαλο την Αρκα Γκντίνια.

• Συνεδριάζει αύριο στις 15.00 το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, με το θέμα της σύμβασης με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό για την αναβάθμιση της Λεωφόρου να είναι 4ο θέμα στην ημερήσια διάταξης. Το ποσό που έχει προϋπολογιστεί για έργα βελτίωσης του γηπέδου του Παναθηναϊκού είναι 8.632.311 ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή