Τη Δευτέρα αποφασίζει το CAS για τον ΠΑΟΚ

Τη Δευτέρα αποφασίζει το CAS για τον ΠΑΟΚ

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκδικάστηκε στο CAS η προσφυγή του ΠΑΟΚ για την υπόθεση της αφαίρεσης 3 βαθμών στα φετινά πλέι οφ και τη Δευτέρα αναμένεται η απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου, το οποίο παρότι δίκασε, δεν αποκλείεται στο τέλος να δηλώσει αναρμόδιο.

Ο ΠΑΟΚ επιχειρηματολόγησε εναντίον της πρωτόδικης απόφασης της ΕΠΟ για αφαίρεση βαθμών, τονίζοντας ότι η τιμωρία αφορούσε αγώνα άλλης διοργάνωσης (κυπέλλου) και η εφαρμογή της έγινε σε άλλη διοργάνωση (πρωτάθλημα), ενώ έθεσε στο δικαστήριο την απορία μη ύπαρξης τρίτου δικαιοδοτικού οργάνου στην ομοσπονδία, όπως ορίζουν οι κανονισμοί της UEFA.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ του «Δικέφαλου», ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ παρουσίασε και τα στοιχεία από την έρευνα του αθλητικού εισαγγελέα, κ. Κορέα. Σε εκείνο το σημείο υπήρξε σφοδρή αντίδραση της πλευράς της ΕΠΟ, ενώ εκπρόσωπο είχε και ο Παναθηναϊκός, καθώς έχει έννομο συμφέρον από την υπόθεση, αφού κέρδισε την πρώτη θέση στα πλέι οφ.

Το ότι το CAS δίκασε την υπόθεση και άκουσε αναλυτικά την επιχειρηματολογία των εμπλεκόμενων πλευρών, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να δηλώσει αναρμόδιο. Σε κάθε περίπτωση η απόφαση αναμένεται τη Δευτέρα.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό, η ομάδα του ΠΑΟΚ βρίσκεται από χθες στην Ολλανδία, όπου και θα παραμείνει για τις επόμενες 16 ημέρες. Στην αποστολή του ΠΑΟΚ για την Ολλανδία μετείχαν οι Γιακουμής, Μελίσσας, Κατσικάς, Σκόνδρας, Ποζατζίδης, Σαββίδης, Πολύζος, Πόποβιτς, Παναγιωτούδης, Αθανασιάδης, Κωνσταντινίδης, Βίτορ, Παπαδόπουλος, Γκολάσα, Κίτσιου, Πόζογλου, Σπυρόπουλος, Τζανδάρης, Κουλούρης, Κάτσε, Κιόσε, Ρατς. Οι Μάρτενς και Μαντούρο θα ενσωματωθούν στην ομάδα απευθείας στην Ολλανδία.

Ο «Δικέφαλος» θα δώσει τέσσερα φιλικά στην Ολλανδία. Θα παίξει με τη Σταντάρ Λιέγης αύριο και ακολούθως με την Ντνιεπρ (15/7), Τσβόλε (18/7) και Βααλβάικ (23/7).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή