Στη Μάιντς ο Καπίνο, έρχεται ο Σίλντενφελντ

Στη Μάιντς ο Καπίνο, έρχεται ο Σίλντενφελντ

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την εστία της Μάιντς θα υπερασπίζεται ο Στέφανος Καπίνο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Ο διεθνής γκολκίπερ μετέβη χθες το πρωί στο προπονητικό κέντρο των «πρασίνων» στο Κορωπί, καθώς έληξε η επιπλέον άδεια που είχε λόγω της παρουσίας του στο Μουντιάλ. Εκεί, γνωστοποίησε στους συμπαίκτες του ότι προπονείται για τελευταία φορά μαζί τους, αφού ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του στη γερμανική ομάδα.

«Φεύγω. Είναι η τελευταία μου μέρα. Εχω συμφωνήσει με τη Μάιντς», είπε χαρακτηριστικά ο Καπίνο, ο οποίος είχε ιδιαίτερη συνομιλία και με τον Γιάννη Αναστασίου. Μάλιστα και γερμανικά ΜΜΕ επιβεβαίωσαν την ολοκλήρωση της μεταγραφής, για την οποία η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα εισπράξει το ποσό των 2,3 εκατομμυρίων ευρώ. Επιπλέον, προβλέπεται και σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης. Ο διεθνής τερματοφύλακας θα αμείβεται με 400 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο.

Πλέον, οι ιθύνοντες των «πρασίνων» αναζητούν τον αντικαταστάτη του Καπίνο στην αγορά του εξωτερικού. Ωστόσο, στη μεταγραφική τους λίστα δεν βρίσκονται ούτε ο 30χρονος Ισμαέλ Φαλκόν ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Χέρκουλες, αλλά ούτε και ο 26χρονος Ραούλ Φερνάντεθ της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Αντίθετα, ενδιαφέρον υπάρχει για τον Λουκ Στιλ, της Μπάρνσλεϊ. Σήμερα αναμένεται τελικώς στην Ελλάδα ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο οποίος θα αγωνιστεί για έναν ακόμη χρόνο στον Παναθηναϊκό με τη μορφή δανεισμού από την Ντιναμό Μόσχας.

• Κλιμάκιο της UEFA επιθεώρησε χθες το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ενόψει της συμμετοχής του Παναθηναϊκού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή