Εγκαταλείπει τον Τζιμπούρ η ΑΕΚ, ανοίγει τα χαρτιά της για το γήπεδο

Εγκαταλείπει τον Τζιμπούρ η ΑΕΚ, ανοίγει τα χαρτιά της για το γήπεδο

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε άλλες λύσεις για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής στρέφεται η ΑΕΚ, καθώς, όπως όλα δείχνουν, δεν θα κατατεθεί νέα πρόταση στον Ράφικ Τζιμπούρ. Η πλευρά της ΑΕΚ, θέλοντας να καλυφθεί σε περίπτωση που ο Αλγερινός προκαλούσε προβλήματα συμπεριφοράς, πρότεινε ειδικό όρο στον οποίο ο επιθετικός θα έλυνε το συμβόλαιό του με την ομάδα χωρίς αποζημίωση. Ο Τζιμπούρ ζήτησε κλειστό τριετές, με την ΑΕΚ να μην είναι διατεθειμένη να καταθέσει τέτοια πρόταση.

Χθες οι ποδοσφαιριστές πέρασαν εργομετρικά τεστ και σήμερα είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση για τη νέα χρονιά. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει γνωστές τέσσερις φιλικές αναμετρήσεις της ΑΕΚ μέσα στον Αύγουστο. Στις 2 του μηνός, η ΑΕΚ θα παίξει στα Πηγάδια με την Ξάνθη, στις 13 με την ΑΕ Διμηνίου στο Πήλιο, στις 17 με τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και στις 20 με τον ΑΣ Ρήγα Φεραίου Βελεστίνου.

Εντός της επόμενης εβδομάδας, αναμένεται να υπάρξει συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Μελισσανίδη προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση αναφορικά με το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή