Γεμίζει το ρόστερ του ΠΑΟ, στην αναμονή για δύο θέσεις

Γεμίζει το ρόστερ του ΠΑΟ, στην αναμονή για δύο θέσεις

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Mετά τη μεταγραφή του Αγγλου τερματοφύλακα Λουκ Στιλ, ο Παναθηναϊκός επισημοποίησε χθες και τον δανεισμό για ακόμη έναν χρόνο του Γκόρντον Σίλντενφελντ από την Ντιναμό Μόσχας και, πλέον, στρέφεται στην ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής.

Το κέντρο των «πρασίνων» αναμένεται να «γεμίσει» με ακόμη δύο παίκτες, ο ένας εκ των οποίων θα έχει δημιουργικές ικανότητες και θα αγωνίζεται ως επιτελικός χαφ. Το όνομα που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των Γιάννη Αναστασίου και Νίκου Νταμπίζα παραμένει επτασφράγιστο μυστικό, σε αντίθεση με εκείνο του δεύτερου παίκτη που είναι ο Μεχντί Αμπέντ. Ο Αλγερινός βρίσκεται στη Νέα Ζηλανδία ακολουθώντας την προετοιμασία της Νιούκασλ και άπαντες στο «τριφύλλι» αναμένουν την απόφαση του τεχνικού των «ανθρακωρύχων», Αλαν Πάρντιου. Ο Αμπέντ πραγματοποιεί αρκετά καλές εμφανίσεις στα φιλικά της αγγλικής ομάδας, γεγονός που αυξάνει τις πιθανότητές του να παραμείνει στο Νησί. Αν δεν αποκτηθεί ο Αμπέντ, έστω και με τη μορφή δανεισμού, οι «πράσινοι» θα κινηθούν για άλλον παίκτη με παρόμοια χαρακτηριστικά.

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, και στην πρωινή προπόνηση είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ενώ από την απογευματινή, εκτός έμειναν οι Μπεργκ, Πέτριτς, Ζέκα, Ατζαγκούν και Μέντες προκειμένου να πάρουν ανάσες. Ο 41χρονος τεχνικός αναμένεται να φανερώσει κάποια από τα πλάνα του ενόψει του αγώνα με τη Σταντάρ στη Λιέγη (30/7) στο αυριανό φιλικό με τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή