Θετικά δείγματα από Παναθηναϊκό

Θετικά δείγματα από Παναθηναϊκό

1' 52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Xρήσιμα συμπεράσματα που θα χρησιμεύσουν στον αγώνα της άλλης εβδομάδας με τη Σταντάρ Λιέγης για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, αποκόμισε ο Γιάννης Αναστασίου μετά τη χθεσινή φιλική αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο. Το τελικό 2-1 είναι το τελευταίο που απασχόλησε τον 41χρονο τεχνικό, ο οποίος είδε την ομάδα του να αποδίδει αρκετά καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα.

Οι «πράσινοι» ανέβασαν την απόδοσή τους μετά το γκολ που δέχθηκαν από τον Μπρίτο στο 19΄ και μέχρι τις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, όταν πραγματοποιήθηκαν πολλές αλλαγές, είχαν την απόλυτη υπεροχή. Στο διάστημα αυτό το «τριφύλλι» ξεδίπλωσε μία πολύ ωραία αντεπίθεση με τον Πέτριτς να γίνεται τελικός αποδέκτης της μπάλας και να σκοράρει με πλασέ στο 34΄. Το πρώτο ημίχρονο είχε ακόμη μία καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους, με τον Μπεργκ στο 10΄.

Μέχρι το 70΄ και οι δύο ομάδες έμοιαζαν μπερδεμένες από τις αρκετές αλλαγές και κουρασμένες από το βαρύ πρόγραμμα της προετοιμασίας. Σε αυτό το διάστημα, όμως, οι «πράσινοι» ανέβασαν μία ταχύτητα και για ένα δεκάλεπτο θύμισαν την ομάδα που πέρυσι δεν… σταματούσε να τρέχει. Στο 71΄ ο Κλωναρίδης έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει, στο 74΄ ο Καρέλης είχε ένα καλό σουτ που μπλόκαρε ο Μπάρκας και στο 77΄, ξανά ο Κλωναρίδης, βρέθηκε σε καλή θέση χωρίς, όμως, να αστοχήσει αυτή τη φορά. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός με πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έπειτα από πάσα του Ζέκα, σημείωσε το τελικό 2-1. Οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου είχαν την ευκαιρία να σημειώσουν ακόμη ένα τέρμα, αλλά ο Μάρκους Μπεργκ αστόχησε στο 89΄ σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Κούρο.

«Τα συμπεράσματα είναι πολλά και χρήσιμα. Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και αυτό είναι ένας ευχάριστος πονοκέφαλος για μένα», τόνισε εμφανώς ικανοποιημένος ο κ. Αναστασίου μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης (87΄ Στιλ), Τριανταφυλλόπουλος (75΄ Σπυρόπουλος), Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ (69΄ Κλωναρίδης), Νάνο (82΄ Χουχούμης), Μέντες, Ζέκα, Ατζαγκούν (60΄ Ντίνας), Πράνιτς (56΄ Λαγός), Πέτριτς (60΄ Καρέλης), Μπεργκ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσενάμο (65΄ Μπάρκας), Ταυλαρίδης, Φυτανίδης (84΄ Παπασπύρος), Μπρίτο (46΄ Κιβρακίδης), Γεωργίου (46΄ Τάτος), Νάστος (46΄ Φάμπιο), Γιαννούλης (65΄ Κούρος), Καραμάνος (46΄ Ναπολεόνι), Δημούτσος (46΄ Μπάλλας), Λαζαρίδης, Γκαρσία (65΄ Νενγκουέμ).

• Στο μεταγραφικό τοπίο δεν σημειώθηκε κάποια εξέλιξη χθες με τον Ολλανδό μέσο της Γιουβέντους, Ουασίμ Μπούι, να βρίσκεται συνεχώς στο στόχαστρο των «πρασίνων».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή