Διοικητική μεταγραφή για ΠΑΟΚ

Διοικητική μεταγραφή για ΠΑΟΚ

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρόταση στον 57χρονο Δανό, Φρανκ Αρνεσεν έχει κάνει ο Ιβάν Σαββίδης για τη θέση του συμβούλου και του προέδρου στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Αγιαξ, της Αϊντχόβεν και της Βαλένθια έχει θέση γενικού αθλητικού διευθυντή σε ομάδες από το 1994. Είχε αυτό το πόστο στην Αϊντχόβεν, ανέλαβε για έναν χρόνο την Τότεναμ και για πέντε χρόνια (2005-10) ήταν στην Τσέλσι ως υπεύθυνος ακαδημιών, διοικητικός σύμβουλος και αθλητικός διευθυντής. Τα δύο επόμενα χρόνια είχε την ίδια θέση στο Αμβούργο, φέτος πήγε στη Μέταλιστ, αλλά λόγω της κατάστασης στην Ουκρανία αποχώρησε.

Την πρώτη του νίκη πέτυχε ο ΠΑΟΚ στα φιλικά προετοιμασίας, κερδίζοντας την Βααλβάικ με σκορ 2-1 και κεντρικό πρόσωπο τον Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος στο ντεμπούτο του σκόραρε. Ο Σλοβάκος έκανε το 1-0 στο 14΄, οι Ολλανδοί ισοφάρισαν με τον Ντούιτς στο 44΄, όμως ο Πόζογλου στο 65΄ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση του Φακούντο Περέιρα, ο οποίος υπέγραψε χθες διετές συμβόλαιο και ανακοινώθηκε επίσημα από τον ΠΑΟΚ. «Με θυσίες και σκληρή δουλειά μπορούμε να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει μεγάλα πράγματα. Θέλω να δίνω το 100% σε κάθε προπόνηση, σε κάθε αγώνα και να δώσω όσο περισσότερη χαρά μπορώ στον κόσμο», είπε ο Αργεντινός μέσος.

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με δύο διαφορετικές ενδεκάδες. Στο Α΄ ημίχρονο: Μελίσσας, Γκολάσα, Μαντούρο, Κουλούρης, Κωνσταντινίδης, Παναγιωτούδης, Κιόσε, Πόποβιτς, Σαββίδης, Σπυρόπουλος, Μακ. Στο Β΄ ημίχρονο: Γιακουμής, Κατσικάς, Σκόνδρας, Κίτσιου, Πολύζος, Ποζατζίδης, Κάτσε, Πόζογλου, Μάρτενς, Τζανδάρης, Παπαδόπουλος.

Νέο τετραετές συμβόλαιο αναμένεται να υπογράψει ο Παναγιώτης Γλύκος, καθώς συζητώντας με τον Ζήση Βρύζα και τον Αγγελο Αναστασιάδη συμφώνησε προφορικά να μείνει στον Δικέφαλο έως και το 2018.

• Χωρίς κόσμο και μακριά από κάμερες πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του Αρη για την προσεχή χρονιά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή