Σε πρώτο πλάνο το γήπεδο και οι μεταγραφές, στην ΑΕΚ

Σε πρώτο πλάνο το γήπεδο και οι μεταγραφές, στην ΑΕΚ

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με το αυτί στη συνεδρίαση του Β΄ Θερινού Τμήματος της Βουλής, όπου μεταξύ άλλων συζητήθηκε και η ανέγερση του νέου γηπέδου της ομάδας, η ΑΕΚ βάζει σιγά σιγά σε μια τάξη όλα τα θέματα που έχει αφήσει σε εκκρεμότητα. Το φλέγον θέμα του γηπέδου φαίνεται πως βρίσκεται σε καλό δρόμο, αφού η πλειονότητα των βουλευτών είναι θετική στο έργο της «Αγιάς Σοφιάς».

Παράλληλα, οι άνθρωποι της Ενωσης κάνουν τις τελικές τους κινήσεις για να ολοκληρωθεί το ρόστερ της ερχόμενης περιόδου. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η απόκτηση ενός αριστερού μέσου, με το όνομα του Πορτογάλου Ελντερ Μπαρμπόσα να είναι το φαβορί. Ο 27χρονος χαφ, που πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην Αλμερία, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την ΑΕΚ και δεν αποκλείεται η μεταγραφή να ολοκληρωθεί άμεσα. Ο παίκτης που ανήκει στην Μπράγκα είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στη Φούτμπολ Λιγκ και αν δεν υπάρξει κάποια ανατροπή της τελευταίας στιγμής με τον Ιρανό Σοζέι Μασούντ, ο Μπαρμπόσα θα είναι ο παίκτης που κατά πάσα πιθανότητα θα ολοκληρώσει το ρόστερ της ομάδας. Η απόκτηση σέντερ φορ ατονεί και μόνο αν παρουσιαστεί κάποια εξαιρετική ευκαιρία θα αλλάξουν τα δεδομένα.

• Σήμερα θα γίνει γνωστό το διάστημα απουσίας από τις προπονήσεις του Αρη Σοϊλέδη, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή