Ο Αστέρας «μεγάλωσε» και θέλει την ανατροπή

Ο Αστέρας «μεγάλωσε» και θέλει την ανατροπή

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το… μωρό μεγάλωσε, περπάτησε και τώρα θέλει να ανέβει στα βουνά. Ο Στάικος Βεργέτης, με ιδιαίτερο τρόπο στάθηκε στην αποψινή ρεβάνς (21.00) του Αστέρα Τρίπολης με τη Μάιντς για το Γιουρόπα Λιγκ: «Είναι τιμή να φιλοξενούμε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ευρωπαϊκή ομάδα στην Τρίπολη. Θα δώσουμε και πάλι μια παράσταση ευρωπαϊκού επιπέδου. Αυτό μας γεμίζει με ευθύνη και χαρά» τόνισε ο προπονητής των Αρκάδων και συμπλήρωσε: «Ο Αστέρας ήταν μωρό, στάθηκε στα πόδια του, περπάτησε, τρέχει και πλέον σκαρφαλώνει βουνά. Αυτό το βουνό πρέπει να το σκαρφαλώσουμε. Θα δώσουμε όλη μας την ψυχή και τη δύναμη για να φτάσουμε στην κορυφή του».

Φυσικά η κορυφή μεταφράζεται με πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και για να έρθει ο Βεργέτης ζήτησε από τους παίκτες του να μην επιτρέψουν στον αντίπαλο να επιβάλει τον γρήγορο ρυθμό του.

Από την πλευρά τους οι Γερμανοί ξεκαθάρισαν πως βρίσκονται στην Τρίπολη για να κερδίσουν και όχι για να διαχειριστούν το 1-0 του πρώτου αγώνα. Ο Κάσπερ Χιούλμαντ θεωρεί ότι η ομάδα του έχει προβάδισμα, αλλά θα πρέπει να εμφανιστεί ιδιαίτερα προσεκτική: «Είμαστε έτοιμοι. Είχαμε μια καλή εβδομάδα προετοιμασίας, πρέπει τώρα να συγκεντρωθούμε στον αγώνα. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε λίγη τύχη στο πρώτο ματς, αλλά το 1-0 είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Δεν ήρθαμε εδώ απλώς για να προκριθούμε, ήρθαμε για να κερδίσουμε…».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή