Η πρόκριση βρίσκεται στα χέρια του Ατρομήτου

Η πρόκριση βρίσκεται στα χέρια του Ατρομήτου

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση έγινε πριν από μία εβδομάδα στη Βοσνία. Απόψε ο Ατρόμητος (21.00) καλείται να σφραγίσει την παρουσία του στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Η Σεράγεβο δεν φαίνεται να τρομάζει τους Περιστεριώτες, όμως ο Γιώργος Παράσχος ζητάει προσοχή από τους παίκτες του προκειμένου να μην κληθούν να διαχειριστούν δυσάρεστες καταστάσεις. Ο Ελληνας τεχνικός θα ένιωθε πιο άνετα εάν είχε στη διάθεσή του τον Ούμπιντες, ο οποίος πάντως θα παρακολουθήσει από την εξέδρα τις προσπάθειες των συμπαικτών του, λόγω τραυματισμού. Η απουσία αυτή όμως δεν φαίνεται ικανή να διαταράξει τις ισορροπίες και να δώσει το δικαίωμα στους Βόσνιους να ελπίζουν.

Ο προπονητής της Σεράγεβο, Ντζέναν Ούσκουπλιτς, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ακολούθησε τη διπλωματική οδό, έδωσε τον τίτλο του φαβορί στον Ατρόμητο και στάθηκε στην εμπειρία των παικτών του: «Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το κάτι παραπάνω για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο αντίπαλός μας διαθέτει πολύ καλούς και έμπειρους παίκτες. Εμείς θέλουμε να παίξουμε καλά για να φτάσουμε σε ένα σκορ που θα μας εξυπηρετεί. Η ομάδα μου έχει κίνητρο και θέλουμε να παρουσιάσουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε ένα γήπεδο με εξαιρετικό αγωνιστικό χώρο». Ο Ούσκουπλιτς ξεκαθάρισε ότι η Σεράγεβο θα παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο, από τη στιγμή άλλωστε που χρειάζεται τη νίκη για να πάρει την πρόκριση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή