Ανανέωση με ρόλο ηγέτη για Αθανασιάδη

Ανανέωση με ρόλο ηγέτη για Αθανασιάδη

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παίκτης του ΠΑΟΚ έως το 2018 θα είναι ο Στέφανος Αθανασιάδης. Σε συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ζήσης Βρύζας με τον εκπρόσωπο του παίκτη, Αντώνη Αποστολόπουλο, επήλθε συμφωνία στο οικονομικό, που αποτέλεσε «αγκάθι» στις τελευταίες συζητήσεις. Ο Αθανασιάδης θα υπογράψει το νέο συμβόλαιό του μετά τον αυριανό φιλικό αγώνα του ΠΑΟΚ με την Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς στο Λονδίνο. Καθοριστική ήταν η παρέμβαση του Ιβάν Σαββίδη στην ολοκλήρωση της συμφωνίας, καθώς ήταν αυτός που είπε «όχι» στην πρόταση ύψους 1,5 εκατ. ευρώ από την Παλέρμο για την απόκτηση του Ελληνα επιθετικού. Ο Αθανασιάδης είχε προσφορά 2,9 εκατ. ευρώ για τέσσερα χρόνια από την ιταλική ομάδα, προτίμησε όμως τα 2 εκατ. ευρώ του ΠΑΟΚ και τον ηγετικό ρόλο. Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ θα μάθει σήμερα τον αντίπαλό του στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Μέχρι τη γενική συνέλευση της 14ης Αυγούστου θα έχει αποφασίσει ο επόμενος πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης ποιος ρόλος θα ανατεθεί στον… νυν πρόεδρο, Ζήση Βρύζα, ο οποίος είτε θα γίνει και πάλι τεχνικός διευθυντής, είτε θα εκπροσωπεί την ΠΑΕ στις αρχές του ποδοσφαίρου.

Αγωνία στον Αρη

Κρίσιμες ώρες για το μέλλον του ποδοσφαιρικού Αρη διανύονται, καθώς θα πρέπει οι μέτοχοι της ΠΑΕ, δηλαδή η Κοινωνία Μελών Αρη και ο Ερασιτέχνης, να αποφασίσουν σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί την επόμενη χρονιά η ομάδα. Ο Γιώργος Γαλανός, ο οποίος έχει παρουσιάσει τον Ιούνιο το πλάνο του με προϋπόθεση τη συμμετοχή του Αρη στη Γ΄ Εθνική και την εφαρμογή της εκκαθάρισης της ΠΑΕ, ήταν χθες στην Αθήνα και είχε σειρά επαφών με στελέχη της ΕΠΟ και όχι μόνο αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα. Ο άλλος δρόμος είναι να παραμείνει ο Αρης στη Φούτμπολ Λιγκ και να υπαχθεί στο άρθρο 106ια, όμως απαιτείται ένα ποσό 2,5 εκατ. ευρώ τουλάχιστον. Αυτό το ποσό εμφάνισε σε αντίγραφο εγγυητικής από αγγλική τράπεζα ο Θανάσης Κώνστας, ο οποίος χθες συναντήθηκε και με τον πρόεδρο του Α.Σ., Χάρη Παπαγεωργίου. Οι οργανωμένοι οπαδοί έχουν ταχθεί υπέρ της κάθαρσης της ομάδας και αυτή θεωρούν ότι θα επέλθει μόνο αν ο Αρης αγωνιστεί την επόμενη χρονιά στη Φούτμπολ Λιγκ 2.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή