Συντομα

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΑΕΚ

Στα… βαθιά από αύριο

Για το Πήλιο, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, θα αναχωρήσει αύριο η Ενωση. Η ΑΕΚ θα παραμείνει στα Χάνια έως τις 21 Αυγούστου. Πενταετή σύμβαση χορηγίας με την Τράπεζα Πειραιώς υπέγραψε χθες η ΠΑΕ. Στο προσκήνιο έχει επανέλθει η περίπτωση του Κώστα Κατσουράνη.

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

Καμία αλλαγή

Χωρίς να υπάρχουν αλλαγές σε πρόσωπα, ανακοινώθηκαν χθες από τη Σούπερ Λίγκα οι πίνακες διαιτησίας της σεζόν 2014-15. Ολοι, πάντως, αναμένεται να κριθούν από τον Σκωτσέζο αρχιδιαιτητή Χιου Ντάλας.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Δύο μεταγραφές

Την απόκτηση του 24χρονου Ουκρανού μέσου Αντρι Μπογκτάνοβ και του 26χρονου Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού Αλαν Ντα Σίλβα Σόουζα, ανακοίνωσε η ομάδα της Κρήτης.

ΒΕΡΟΙΑ

Αλλαγή σκυτάλης

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης είναι το νέο αφεντικό της ομάδας της Ημαθίας μετά την αποχώρηση του Γιώργου Αρβανιτίδη. Ο κ. Καρυπίδης είχε προσπαθήσει και πέρυσι να εισέλθει στον χώρο του ποδοσφαίρου, αποκτώντας τον Εργοτέλη, ωστόσο η αρχική συμφωνία με τους Κρητικούς δεν είχε αίσιο τέλος.

ΚΕΡΚΥΡΑ

Πήρε Μαρκόφσκι

Την απόκτηση του Μάρκο Μαρκόφσκι που έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Καλλιθέας, της Δόξας Δράμας και της Skoda Ξάνθης ανακοίνωσαν χθες οι «Φαίακες». Ο 28χρονος Σέρβος επιθετικός πέρυσι αγωνιζόταν στη Σέριφ Τίρασπολ της Μολδαβίας.

ΛΟΥΙΣ ΣΟΥΑΡΕΣ

Εν αναμονή

Η έφεση που έχει καταθέσει ο Λουίς Σουάρες μετά τον τετράμηνο αποκλεισμό του από τα γήπεδα θα εκδικαστεί σήμερα από το Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάννης (CAS). Ο δικηγόρος που έχει αναλάβει την υπόθεση, Ντανιέλ Κράβο, δήλωσε σίγουρος ότι θα μειωθεί η ποινή του Ουρουγουανού επιθετικού της Μπαρτσελόνα.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Απάντηση Ηρακλή

Το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Ηρακλή απάντησε στον πρώην αθλητή του, Μιχάλη Καζάκο, ο οποίος κατήγγειλε τον «Γηραιό» για τη συμπεριφορά του σε πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. Μεταξύ άλλων η μακροσκελής ανακοίνωση αναφέρει ότι το «θέμα Καζάκου» είναι: «Ενα θέμα το οποίο για εμάς θεωρούνταν λήξαν εδώ και κάποιους μήνες, μετά την επιτυχή επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Μιχάλης, τα χρήματα που πήρε από την ομάδα, την πληρωμή του ιατρού που έκανε την επέμβαση και την πληρωμή της κλινικής, η οποία καλύφθηκε από την ιδιωτική ασφάλεια που έχουν όλοι οι αθλητές της Α2».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή