Φιλικός περίπατος στο Πήλιο για ΑΕΚ

Φιλικός περίπατος στο Πήλιο για ΑΕΚ

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η χθεσινή αναμέτρηση με την Α.Ε. Διμηνίου, χωρίστηκε όπως ήταν αναμενόμενο σε δύο ημίχρονα στα οποία ο Τραϊανός Δέλλας, ανακάτεψε την τράπουλα και έβαλε ταυτόχρονα τους θεωρητικά «βασικούς» με τους θεωρητικά «αναπληρωματικούς».

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Βούρας ήταν στο τέρμα, οι Γεωργέας και Πεταυράκης στο δεξί κι αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα, Κολοβέτσιος και Σβάρνας οι δύο αμυντικοί, Κορδέρο και Ανάκογλου ως αμυντικά χαφ, Μάνταλος ως «10άρι» Μπαρμπόσα αριστερό εξτρέμ, Πλατέλλας δεξί και ο Μπρέσεβιτς μοναδικός φορ. Η ΑΕΚ βρέθηκε να προηγείται με 3-0 παίζοντας εξαιρετικά στο μεγαλύτερο διάστημα και τα γκολ πέτυχαν οι Σβάρνας, Μπρέσεβιτς και Μπαρμπόσα. Ωραίες ενέργειες και ομαδική δουλειά χαρακτήρισαν την παρουσία της ομάδας στα πρώτα 45 λεπτά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τραϊανός Δέλλας άλλαξε όλη την ομάδα και η ΑΕΚ έπαιξε με τον Ντούνη τερματοφύλακα, δεξιά τον Μπακάκη, αριστερά τον Γροντή, Σαρρής και Λαμπρόπουλος κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Ρόβας και Φαγιέ αμυντικά χαφ, ο Μάρκος Ντούνης δεξιά, αριστερά ο Ζόριτς και πίσω από τον Αραβίδη ο Ντακόλ. Ο δείκτης του σκορ στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε στο 5-0, αν και η ΑΕΚ δεν έθελξε με το ποδόσφαιρό της. Ντακόλ και Αραβίδης πέτυχαν δύο εξαιρετικά γκολ τα οποία ήταν πανομοιότυπα διαμορφώνοντας το τελικό σκορ, σε έναν αγώνα που λόγω της δυναμικότητας του αντιπάλου δεν προσφέρεται για ασφαλή συμπεράσματα.

• Με επίσημη ανακοίνωσή της η ΑΕΚ ενημέρωσε πως κατατέθηκε ο φάκελος του γηπέδου στην αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου, κάτι που δρομολογεί μια ακόμη κίνηση προς την ολοκλήρωση των γραφειοκρατικών ενεργειών. Στα μέσα Σεπτεμβρίου αναμένεται να εκδοθούν οι άδειες και να είναι έτοιμο να ξεκινήσει το γήπεδο της ομάδας. Μοναδική εκκρεμότητα, η επίσημη παραχώρηση της έκτασης του γηπέδου από την Ερασιτεχνική ΑΕΚ στη «Δικέφαλος 1924».

• Σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ενδιαφέρον για την απόκτηση του Σάββα Γκέντσογλου υπάρχει από την ΑΕΚ, καθώς ο Ελληνας μέσος δεν υπολογίζεται από τη Σαμπντόρια.

• Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ενημέρωσε εγγράφως τη διοίκηση της ΑΕΚ πως δόθηκε έγκριση στο υπουργείο Ανάπτυξης για τη σύσταση νέας ΚΑΕ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή