Ενταση και… ντέρμπι έβγαλε η κλήρωση του κυπέλλου

Ενταση και… ντέρμπι έβγαλε η κλήρωση του κυπέλλου

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε καταγγελία προχώρησε χθες ο Ολυμπιακός Βόλου προς την ΕΠΟ ζητώντας να μην επιτραπεί στη Λάρισα να συμμετάσχει στη διαδικασία της κλήρωσης του κυπέλλου, επειδή δεν έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάρισή της.

Η ομοσπονδία, όμως, «άναψε το πράσινο φως» στη Λάρισα, υπό την προϋπόθεση πως θα έχει ρυθμίσει το θέμα έως και τρεις ημέρες πριν από την έναρξη του κυπέλλου. Η κληρωτίδα από την… πλευρά της φάνηκε επηρεασμένη και έβγαλε τελικώς τη Λάρισα αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό Βόλου!

Συνοπτικά οι αγώνες: 1ος όμιλος, Χανιά – Αλιμος, Αχαρναϊκός – Φωστήρας, Ηρακλής Ψαχνών – Επισκοπή, Καλλιθέα – Απόλλων Σμύρνης, Παναχαϊκή – Πανηλειακός, Ερμιονίδα – Παναιγιάλειος, ΑΕΚ – Φωκικός. 2ος όμιλος: Ηρακλής – Λαμία, Αναγέννηση Καρδίτσας – Εθνικός Γαζώρου, ΑΕΛ – Ολυμπιακός Βόλου, Απόλλων 1926 – Αρης, Πιερικός – Τύρναβος, Αιγινιακός – Αγροτικός Αστέρας, Δόξα Δράμας – Ζάκυνθος.

Στην 1η φάση της διοργάνωσης θα διεξαχθούν 14 διπλοί αγώνες. Οι δεκατέσσερις ομάδες που θα επικρατήσουν θα προκριθούν στη 2η φάση, όπου θα μπουν στην κληρωτίδα μαζί με τις 18 ομάδες της Σούπερ Λίγκας για να σχηματιστούν οκτώ όμιλοι των τεσσάρων ομάδων. Οι πρώτοι αγώνες της 1ης φάσης ορίστηκαν να διεξαχθούν στις 28, 29 και 30 Αυγούστου, ενώ οι ρεβάνς θα γίνουν στις 12, 13 και 14 Σεπτεμβρίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή