Ανοικτές οι προκρίσεις για τους ομίλους

Ανοικτές οι προκρίσεις για τους ομίλους

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μικρό προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ απέκτησε η Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς απέσπασε ισοπαλία από τη Νάπολι με σκορ 1-1 στον ιταλικό νότο, στο πρώτο ραντεβού των δύο ομάδων για τα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης. Το γκολ των Βάσκων πέτυχε ο Μουνιαΐν στο 41΄, ενώ η ιταλική ομάδα ισοφάρισε με εκπληκτική προσπάθεια του Ιγκουαΐν στο 68΄.

Στο άλλο μεγάλο παιχνίδι της βραδιάς, η Μπεσίκτας και η Αρσεναλ έμειναν στο 0-0 στο Ολυμπιακό Στάδιο της Κωνσταντινούπολης. Η αγγλική ομάδα ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Ράμσεϊ με 2η κίτρινη στο 80΄.

Η Σάλτσμπουργκ νίκησε τη Μάλμε με 2-1 στην Αυστρία. Τα γκολ της αυστριακής ομάδας πέτυχαν ο Σίμερ στο 16΄ και ο Τζόναθαν Σοριάνο στο 54΄, για να μειώσουν οι Σουηδοί με τον Φόρσμπεργκ στο 90΄.

Τα περισσότερα γκολ της βραδιάς σημειώθηκαν στη Δανία, στον αγώνα ανάμεσα στην Κοπεγχάγη και τη Λεβερκούζεν, που βρήκε τη γερμανική ομάδα νικήτρια με 3-2. Ο Κίσλινγκ έκανε στο 5΄ το 0-1, για να προηγηθεί η Κοπεγχάγη με 2-1, χάρη σε γκολ των Γιόργκενσεν (9΄) και Αμάρτι (13΄). Ομως, η Λεβερκούζεν πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τα τέρματα των Μπελαραμπί (31΄) και Σον (42΄).

Στο 88΄ κατάφερε η Στεάουα να παραβιάσει την εστία της Λουντογκόρετς με τον Τσίπιου και να επικρατήσει με 1-0 στην έδρα της, στο Βουκουρέστι. Οι ρεβάνς των χθεσινών αγώνων θα διεξαχθούν την επόμενη Τετάρτη.

Απόψε διεξάγονται οι υπόλοιποι πέντε αγώνες των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ (ώρα έναρξης, 21.45). Ο ΑΠΟΕΛ θα παίξει στη Δανία με την Ααλμποργκ, δίχως τον Ραφίκ Τζιμπούρ στην αποστολή του. Ο Αλγερινός επιθετικός κρίθηκε ανέτοιμος από τον τεχνικό των πρωταθλητών Κύπρου, Γιώργο Δώνη. Το υπόλοιπο πρόγραμμα: Μάριμπορ – Σέλτικ, Σλόβαν Μπατισλάβας – Μπάτε Μπορίσοφ, Σταντάρ Λιέγης – Ζενίτ, Λιλ – Πόρτο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή