Σύντομα

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΝΤΑΪΑΜΟΝΤ ΛΙΓΚ

Πρωτιά Φιλιππίδη

Στην πρώτη θέση του βάθρου του Ντάιαμοντ Λιγκ της Στοκχόλμης ανέβηκε ο Κώστας Φιλιππίδης. Ο πρωταθλητής του επί κοντώ πέρασε τα 5,60 και είχε τρεις αποτυχημένες στα 5,70. Στη διοργάνωση πήρε μέρος και ο Γάλλος Ρενό Λαβιλενί, ο οποίος είχε τρεις αποτυχημένες στα 5,60. H επόμενη διοργάνωση θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Μπέρμιγχαμ.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Θάνος στο ΟΑΚΑ

Ο Δ. Θάνος ορίστηκε διαιτητής στο παιχνίδι Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός και ο Γ. Δασκαλόπουλος στο ματς Ολυμπιακός – Νίκη Β. Στους υπόλοιπους αγώνες της πρεμιέρας της Σούπερ Λίγκας ορίστηκαν οι ακόλουθοι διαιτητές: Κασσιόπη – Πανθρακικός: Μάνταλος, ΟΦΗ – Παναιτωλικός: Τριτσώνης, Βέροια – Ξάνθη: Παπαπέτρου, Ατρόμητος – Πλατανιάς: Δελφάκης, ΠΑΟΚ – Καλλονή: Κομίνης, ΠΑΣ – Αστέρας: Σιδηρόπουλος και Πανιώνιος – Εργοτέλης: Γιάχος.

ΒΟΛΕΪ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Ημιτελικά η Εθνική

Στους ημιτελικούς του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νεανίδων προκρίθηκε, για πρώτη φορά στην ιστορία της, η αντίστοιχη εθνική ομάδα βόλεϊ. Νίκησε την Ολλανδία με 3-0 και αύριο θα αντιμετωπίσει, στον 2ο ημιτελικό, τη Σλοβενία.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΝΕΩΝ

Σήμερα ο Χρήστου

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, η Ελεάνα Κουτσουβέλη πλασαρίστηκε στην 7η θέση των 50 μ. υπτίως. Σήμερα, ο ταλαντούχος Απόστολος Χρήστου θα διεκδικήσει ακόμη ένα μετάλλιο στη διοργάνωση της Κίνας, αυτή τη φορά στα 200 μ. υπτίως. Ο Αλέξης Προδανάς με βολή 73,52 προκρίθηκε ως 7ος στον τελικό της σφυροβολίας.

ΠΑΠΑΡΟΥΝΑΣ

«Ντρέπομαι…»

Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου, ο Στέφανος Παπαρούνας δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό των καταδύσεων από τα 3 μ., και κατέλαβε τη 15η θέση ανάμεσα σε 27 αθλητές. «Ντρέπομαι αλλά δεν μπορούσα να πάω καλύτερα», είπε ο πρωταθλητής και δήλωσε απογοητευμένος από τις υποσχέσεις του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανού. Σήμερα (13.00), Παπαρούνας και Φάφαλης θα αγωνιστούν στον προκριματικό των 3μ. συγχρονισμένων καταδύσεων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή