Προειδοποίηση ενόψει Ζίμπρου

Προειδοποίηση ενόψει Ζίμπρου

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ρυθμούς Ζίμπρου κινείται ο ΠΑΟΚ, προσπαθώντας να αφήσει πίσω του την κρίση που προκλήθηκε από τα δύο αρνητικά αποτελέσματα στα πρώτα δύο επίσημα παιχνίδια. Είναι γεγονός ότι το επεισόδιο που είχε με οπαδό του ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης, σε συνδυασμό με το ότι η ΠΑΕ είναι υπότροπη και υπό καθεστώς στενής επιτήρησης από την UEFA, έχουν δημιουργήσει μια ανησυχία και ως εκ τούτου εκδόθηκε ανακοίνωση με οδηγίες προς τους φιλάθλους.

Αναφέρει μεταξύ άλλων η ΠΑΕ: «Παρακαλούνται θερμά οι θεατές του αγώνα να σεβαστούν τους κανόνες συμπεριφοράς που επιβάλλει η UEFA και να μην ξεχνά κανείς ότι η ομάδα μας βρίσκεται υπό επιτήρηση από τις πειθαρχικές της επιτροπές. Η παραμικρή παρεκτροπή μπορεί να επιφέρει πολύ μεγάλη τιμωρία, με βάση και τον αναθεωρημένο, αυστηρότερο πειθαρχικό κώδικα.

Απαγορεύονται οι αναρτήσεις πανό με πολιτικό, ρατσιστικό και υβριστικό περιεχόμενο, η χρήση πυρσών, κροτίδων, βεγγαλικών, μηχανημάτων λέιζερ και ασφαλώς η ρίψη οποιουδήποτε αντικειμένου».

Χθες ο Ιβάν Σαββίδης συναντήθηκε με τον υπουργό Μακεδονίας – Θράκης, Γιώργο Ορφανό και συζήτησαν θέματα που απασχολούν τον ΠΑΟΚ και όχι μόνο.

Γαλανός για Αρη

Ο Αρης δήλωσε ήδη συμμετοχή στη Φούτμπολ Λιγκ 2 και πλέον στο προσκήνιο έρχεται ο Γιώργος Γαλανός, 46χρονος επιχειρηματίας και γνωστός Αρειανός, ο οποίος ζήτησε να αναλάβει τη «χορηγία» της ποδοσφαιρικής ομάδας. Χθες συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Αρη, Χάρη Παπαγεωργίου και άλλα στελέχη του Α.Σ. και επισήμως κατέθεσε την πρότασή του για να «τρέξει» αυτός και οι συνεργάτες του την ομάδα στην τρίτη κατηγορία. Ο Παπαγεωργίου ζήτησε από τον Γαλανό τις απαραίτητες εγγυήσεις για να πειστεί ο Ερασιτέχνης πως υπάρχει η οικονομική δυνατότητα για να μπορέσει άμεσα η ομάδα να κερδίσει την άνοδο και να διατηρήσει τη βιωσιμότητά της. Η πλευρά Γαλανού ισχυρίζεται ότι έχει ήδη δώσει στον Ερασιτέχνη το αποδεικτικό τραπεζικό έγγραφο που αποδεικνύει την πιστοληπτική ικανότητα του επιχειρηματία.

Ο Παπαγεωργίου είχε τετ α τετ και με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, στον οποίο επεσήμανε πως υπάρχει πρόθεση και επιθυμία για συνέχιση της συνεργασίας και στην τρίτη κατηγορία. Ο Ελληνας τεχνικός διεμήνυσε στους παίκτες του ότι θα παραμείνει στην ομάδα, αν συνεχίσει το 80% του υπάρχοντος ρόστερ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή