Πίστη Αναστασιάδη για την ανατροπή

Πίστη Αναστασιάδη για την ανατροπή

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πλήρη εμπιστοσύνη στους παίκτες του εξέφρασε χθες ο Αγγελος Αναστασιάδης ενόψει του σημερινού (19.15) αγώνα με τη Ζίμπρου από τη Μολδαβία στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 από το παιχνίδι στο Κισινάου, μια βδομάδα πριν, ώστε να προκριθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ελληνας τεχνικός επεσήμανε πως «για μένα αυτό το παιχνίδι είναι ένα ματς χωρίς αύριο. Πρέπει να είμαστε όλοι εδώ, όπως και στα προηγούμενα ματς, για να ξεπεράσουμε το εμπόδιο. Είμαστε καλύτεροι από τους αντιπάλους, το αποδείξαμε. Ελπίζω και πιστεύω να γίνουν τα πράγματα όπως τα θέλουμε».

Οταν ρωτήθηκε για την πίεση που υπάρχει απάντησε: «Οποιος δεν γνωρίζει αυτή την ομάδα θα έπεφτε από τα σύννεφα. Αλλά έτσι είναι δομημένη η ομάδα. Εχουμε δύο άσχημα αποτελέσματα, αλλά όχι άσχημες εμφανίσεις. Ολα κρίνονται από το αποτέλεσμα. Εχω εμπιστοσύνη στα παιδιά, αλλά περισσότερη εμπιστοσύνη στην Παναγία. Τώρα που μας βρίζουν αρκετά, πιστεύω ότι θα γυρίσει το κουμπί προς την πλευρά μας».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ όμως απέφυγε να απαντήσει για μεταγραφικά θέματα: «Δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία, έχουμε ματς αύριο. Τι μου κάνετε αυτή την ερώτηση τώρα;», ενώ ρωτήθηκε αν περίμενε να έρθει τόσο γρήγορα ένα παιχνίδι χωρίς αύριο δήλωσε: «Με τον Αναστασιάδη ναι».

Για την παρουσία του κόσμου είπε πως «ο ΠΑΟΚ έχει μία μεγάλη δύναμη. Το θέμα είναι να βρίσκεται η δύναμη στο πλευρό της ομάδας. Ζητάω να μας συμπαρασταθούν μέχρι το τέλος του ματς και μετά ο κόσμος ας αποφασίσει τι θα κάνει. Αυτό ο κόσμος το έχει αποδείξει πολλές φορές και πιστεύω ότι θα το κάνει και αύριο. Από εμάς εξαρτώνται όλα σε αυτό το παιχνίδι. Θα κοιτάξουμε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ για να ξεφύγουμε από την πίεση του χρόνου. Αυτό είναι το πρώτο μας μέλημα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή