Κλήσεις με εκπλήξεις από τον Ρανιέρι

Κλήσεις με εκπλήξεις από τον Ρανιέρι

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα νέο πρόσωπο και κάποιες επιστροφές έκρυβαν οι επιλογές του Κλαούντιο Ρανιέρι για την αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Ρουμανία στις 7 Σεπτεμβρίου στο «Καραϊσκάκης» για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ο Ιταλός ομοσπονδιακός προπονητής κάλεσε για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα τον Δημήτρη Διαμαντάκο, ο οποίος είχε εξαιρετική παρουσία στους φιλικούς αγώνες του Ολυμπιακού στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά, ενώ σκόραρε και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στη Νίκη Βόλου δείχνοντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Στη «γαλανόλευκη» επιστρέφουν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Στέφανος Αθανασιάδης, οι οποίοι δεν ήταν στις επιλογές του Φερνάντο Σάντος για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, ενώ στις κλήσεις του Ρανιέρι για την αμυντική γραμμή είναι ο Δημήτρης Σιόβας, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Νίκος Καράμπελας. Εκτός πλάνων έμεινε ο Γιώργος Τζαβέλλας, αλλά και παίκτες που ακόμη δεν έχουν καταφέρουν να βρουν ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι Κώστας Κατσουράνης και Σωτήρης Νίνης, ενώ αποκλείστηκε και ο τραυματίας Γιάννης Φετφατζίδης.

Αναλυτικά οι παίκτες οι οποίοι συμπεριλήφθηκαν στα πλάνα του Ιταλού προπονητή: Καρνέζης, Γλύκος, Καπίνο, Τοροσίδης, Βύντρα, Μανωλάς, Μόρας, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Καράμπελας, Σαμαράς, Χριστοδουλόπουλος, Μανιάτης, Σάμαρης, Σιόβας, Ταχτσίδης, Κονέ, Φορτούνης, Σαλπιγγίδης, Διαμαντάκος, Μήτρογλου και Αθανασιάδης.

• Ο Κλαούντιο Ρανιέρι θα παρουσιαστεί επίσημα από την ΕΠΟ το μεσημέρι της Παρασκευής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή