Σε μια κλωστή το μέλλον του Αρη, τον λόγο παίρνει η Δικαιοσύνη

Σε μια κλωστή το μέλλον του Αρη, τον λόγο παίρνει η Δικαιοσύνη

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε δικαστικό θρίλερ εξελίσσεται το διοικητικό και αγωνιστικό μέλλον του ποδοσφαιρικού Αρη. Στη χθεσινή εκδίκαση του αιτήματος του Ερασιτέχνη για ανάκληση της απόφασης που όρισε τον Λάμπρο Σκόρδα στη διοίκηση της ΠΑΕ, απόφαση δεν πήρε το δικαστήριο και μετέφερε τις οριστικές εξελίξεις για σήμερα, μετά τις 10 το πρωί.

Ο Α.Σ. Αρης, με μάρτυρες υπεράσπισης τον Ντίνο Κούη και τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Ψηφίδη, εξήγησε στο δικαστήριο ότι δεν μπορεί να είναι βιώσιμη η ποδοσφαιρική ομάδα με τον Λάμπρο Σκόρδα, γιατί δεν έχει το λαϊκό έρεισμα, ούτε η επιθυμία των μεγαλομετόχων είναι να τον στηρίξουν. Η ακροαματική διαδικασία διεξήχθη παρουσία δυνάμεων των ΜΑΤ έξω από την αίθουσα.

Ο Λάμπρος Σκόρδας, ο Νικήτας Ματθαίου και ο Στέφανος Τσιόνκης, μέλη της διοίκησης που όρισε το Ειρηνοδικείο την περασμένη βδομάδα, δεν ήταν παρόντες. Αντιθέτως, δυναμικό παρών έδωσαν περισσότεροι από 700 φίλαθλοι της ομάδας, που απαίτησαν να μη δοθεί η διοίκηση στον Σκόρδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή