Σαρωτική σε… λάθος αγώνα η Αργεντινή

Σαρωτική σε… λάθος αγώνα η Αργεντινή

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε τόσο εντός όσο και εκτός Γερμανίας η συντριβή της παγκόσμιας πρωταθλήτριας από την Αργεντινή με σκορ 4-2 σε φιλικό που διεξήχθη επί γερμανικού εδάφους προχτές το βράδυ.

Παρά την απουσία του Λιονέλ Μέσι, η φιναλίστ του Μουντιάλ της Βραζιλίας πήρε μια μικρή… εκδίκηση για την ήττα της στην παράταση στον τελικό του Ρίο πριν από μερικές εβδομάδες χάρη στην εκτυφλωτική εμφάνιση του νέου άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ανχελ ντι Μαρία, που σκόραρε ένα και έφτιαξε τα άλλα τρία γκολ. Δίπλα του στον πίνακα των σκόρερ αναγράφηκαν οι Σέρχιο Αγουέρο, Ερικ Λαμέλα και Φεδερίκο Φερνάντες, ενώ για τους Γερμανούς σκόραραν οι Αντρέ Σούρλε και Μάριο Γκέτζε.

Ο νέος τεχνικός της Αργεντινής, ο «Τάτα» Μαρτίνο, είδε την «αλμπισελέστε» να προηγείται με 4-0 μέσα στο Ντίσελντορφ στο 50ό λεπτό, ενώ ο ομόλογός του Γιόακιμ Λεβ, που παρέταξε τέσσερις από τους 11 βασικούς του τελικού στο Μαρακανά, έσπευσε χτες μετά το… φιλικό στραπάτσο να καλέσει εκτάκτως τον επιθετικό της Σάλκε Σίντνεϊ Σαμ για τον επίσημο αγώνα με τη Σκοτία μεθαύριο. Ο δε Μάριο Γκόμεζ αποδοκιμάστηκε από τους Γερμανούς φιλάθλους για τις τρεις ευκαιρίες που έχασε.

Και η Αγγλία όμως απογοήτευσε τους φίλους της στο μισοάδειο Γουέμπλεϊ προχτές, παρά τη νίκη της με 1-0 κόντρα στη Νορβηγία χάρη σε πέναλτι του Γουέιν Ρούνι. Ο Αγγλος στράικερ παραδέχθηκε μετά τον αγώνα ότι η ομάδα χρειάζεται βελτίωση για να αποφύγει προβλήματα στο δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Ελβετία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016.

Εντύπωση ακόμη έκανε η φιλική νίκη των ΗΠΑ με 1-0 μέσα στην Τσεχία, ενώ απόψε η Βραζιλία συγκρούεται με την Κολομβία σε άλλο φιλικό στο Νιου Τζέρσι των ΗΠΑ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή