Σύντομα

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των προκριματικών του Εuro 2016 δίνει την ευκαιρία σε αρκετές ομάδες να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους μέσω κάποιας φιλικής αναμέτρησης. Στις 18.00, η Skoda Ξάνθη θα υποδεχθεί την τουρκική Ισταμπούλ Μπασακσεχίρ και την ίδια ώρα, στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα τον Αιγινιακό. Στις 20.00 ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί κόντρα στη Βιτορούλ από τη Ρουμανία.

ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1: Στην πίστα της Μόντσα μεταφέρεται το ενδιαφέρον των φιλάθλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Στη βόρεια Ιταλία, σήμερα θα διεξαχθούν οι κατατακτήριες δοκιμές, ενόψει του αυριανού αγώνα. Οι Ρόσμπεργκ, Χάμιλτον και Ρικιάρντο βρίσκονται στις τρεις πρώτες θέσεις της κατάταξης.

ΡΥΘΜΙΚΗ: Στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας συνεχίζουν και σήμερα την προσπάθειά τους οι πρωταθλήτριες μας της ρυθμικής. Σήμερα, οι αθλήτριες του ατομικού Βαρβάρα Φίλιου και Κορίνα Αλευρογιάννη θα παρουσιάσουν τα προγράμματά τους σε κορύνες και κορδέλα. Επίσης, θα γίνει ο σύνθετος αγώνας του ανσάμπλ, όπου η ελληνική ομάδα θα αγωνιστεί διαδοχικά στις 10 κορύνες και στις 3 μπάλες/2 κορδέλες.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Στη λίμνη Μπάλατον της Ουγγαρίας συνεχίζεται το παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων ανοικτού νερού. Στα 7,5 χλμ. νεανίδων τη χώρα μας θα εκπροσωπήσει η Αναστασία Κυρίλη και στα 5 χλμ. παίδων η Ελισάβετ Μαρμαρά.

ΣΥΓΧΡ. ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Στην Αλεξανδρούπολη συνεχίζεται το όπεν Μεσογειακό Κύπελλο, όπου παίρνουν μέρος αθλήτριες από 26 χώρες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή