Πίσω από τις κάμερες

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κατάσταση ανοχής

Ο ΟΦΗ και ο Πανιώνιος, που υπέβαλαν αίτηση υπαγωγής στον πτωχευτικό κώδικα κατά παράβαση των κανονισμών, εφόσον όπως λέγεται έχουν συμπεριλάβει τις τελεσίδικες οφειλές σε ποδοσφαιριστές, είναι οι «συνήθεις ύποπτοι». Ο Πανιώνιος τα τρία τελευταία χρόνια δεν έχει αδειοδοτηθεί από την ΕΠΟ, ενώ ο ΟΦΗ αδειοδοτήθηκε φέτος, σε αντίθεση με τα δύο προηγούμενα χρόνια, αλλά δεν πήρε πιστοποιητικό από την ΕΕΑ αφού δεν ήταν ενήμερος. Στην ίδια κατηγορία ανήκει και ο ΠΑΣ Γιάννινα, που δεν έχει φορολογική ενημερότητα και δεν αδειοδοτήθηκε τα τρία τελευταία χρόνια. Ομως, από τη στιγμή που οι ποινές της μη αδειοδότησης από την ΕΠΟ είναι επιεικείς ακόμη και όταν τα παραπτώματα γίνονται κατ’ επανάληψη και οι ποινές για παραβάσεις του ΚΑΠ δεν ενεργοποιούνται, δημιουργείται μια μόνιμη κατάσταση ανοχής που προσομοιάζει με «εκφυλισμό». ΜΠΛΟΥ.

Το… ’87 στη Μαδρίτη

Τρία μέλη της ομάδας του ’87 θα βρίσκονται στο πλευρό της εθνικής ομάδας στην προσπάθεια που θα κάνει στους νοκ άουτ αγώνες του Μουντομπάσκετ της Ισπανίας. Στη Σεβίλλη βρέθηκαν εξαρχής ο Παναγιώτης Φασούλας και ο Νίκος Φιλίππου, ενώ πλέον στη Μαδρίτη βρίσκεται και ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Γ. Σ.

Αλλοι πρωταγωνίστησαν

Αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους τους Eλληνες φιλάθλους που βρέθηκαν στη Σεβίλλη και θα συνεχίσουν στη Μαδρίτη, είτε μεμονωμένοι είτε μέλη των Πελαργών, όμως η αλήθεια είναι ότι την παράσταση στο Παλάθιο Σαν Πάμπλο έδωσαν φίλαθλοι άλλων χωρών. Αν η εθνική ομάδα είχε στο πλευρό της την τρέλα των Φιλιππινέζων φιλάθλων (περισσότεροι από 2.000 στη Σεβίλλη), την κερκίδα των Αργεντινών (περισσότεροι από 2.500) και τον λαό της Φινλανδίας (8.000 κατέβηκαν στο Μπιλμπάο), θα ήταν σχεδόν βέβαιο ότι θα ανέβαζε ακόμα περισσότερο την ενέργεια και κατ’ επέκταση την απόδοσή της μέσα στο γήπεδο. Ας όψεται η κρίση… Γ. Σ.

«Κόπηκε» λόγω σχολίου

Τη δουλειά του έχασε ο Κάρλος Ολία ντε Λίμα, παρουσιαστής των αγώνων του ομίλου στο Μπιλμπάο. Οι διοργανωτές τού απαγόρευσαν να συνεχίσει να σχολιάζει τα ματς του ομίλου στην πόλη της Βασκονίας λόγω σχολίου του την πρώτη μέρα του τουρνουά με επίκεντρο τις τσιρλίντερ. Το σχόλιο θεωρήθηκε σεξιστικό και η φωνή του Ντε Λίμα παύθηκε. Γ. Σ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή