Δίχτυα στην Ευρώπη ο ΠΑΟ, με απουσίες η προετοιμασία

Δίχτυα στην Ευρώπη ο ΠΑΟ, με απουσίες η προετοιμασία

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γκολ και εκτός γηπέδου πέτυχε ο Παναθηναϊκός στο φιλικό 1-0 επί της Βιτορούλ, η επιλογή της οποίας δεν έγινε μόνο με αγωνιστικά κριτήρια αλλά και επειδή πρόεδρός της είναι ο Γκεόργκι Χάτζι. Μετά το ματς και με πρωτοβουλία του Φύσσα, ο διάσημος Ρουμάνος δείπνησε μαζί του και με τους Νταμπίζα, Σωπήλη, Τουμασάτο, ανταλλάσσοντας απόψεις για το σύγχρονο ποδόσφαιρο, με έμφαση στις ακαδημίες. Ανάλογες πρωτοβουλίες θα γίνουν και στο μέλλον, με στόχο να δημιουργηθούν καλές σχέσεις με διάφορες ευρωπαϊκές ομάδες. Ο Μπεργκ επέστρεψε από τη Σουηδία και συνεχίζει την αποθεραπεία του, μαζί με τον Χουχούμη. Απουσίασαν οι διεθνείς (Καρέλης, Λαγός, Τριανταφυλλόπουλος, Πράνιτς) και ο αδειούχος Σίλντενφελντ.

Τα εισιτήρια του αγώνα με την Ντιναμό Μόσχας κυκλοφόρησαν χθες με τιμές από 10 έως 100 ευρώ, ενώ -όπως ανακοίνωσε η Καλλονή- ο κυριακάτικος αγώνας της με τον Παναθηναϊκό έγινε μέσα σε δύο ώρες sold out.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή