Εξιτήριο για τον Σουμάχερ, μακρύς ο δρόμος της ανάρρωσης

Εξιτήριο για τον Σουμάχερ, μακρύς ο δρόμος της ανάρρωσης

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η βελτίωση της κατάστασης της υγείας του Μίχαελ Σουμάχερ επέτρεψε στον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της Φόρμουλας 1 να επιστρέψει στο σπίτι του στην Ελβετία, όπως ανακοίνωσε χθες η εκπρόσωπός του, Σαμπίνε Κεμ.

Οκτώμισι μήνες μετά το παρ’ ολίγον θανατηφόρο του ατύχημα σε πίστα χιονοδρομιών, ο βετεράνος Γερμανός πιλότος θα συνεχίσει τη διαδικασία ανάρρωσής του κατ’ οίκον, έχοντας πλέον εξέλθει από το τεχνητό κώμα όπου τον έθεσαν οι γιατροί τον περασμένο Δεκέμβριο ώστε να αντιμετωπίσουν το οίδημα στον εγκέφαλό του.

«Δεδομένων των σοβαρών τραυμάτων στο κεφάλι, έχει σημειωθεί πρόοδος τους τελευταίους μήνες. Υπάρχει όμως πολύς και δύσκολος δρόμος ακόμη μπροστά. Ζητούμε να συνεχίσετε να σέβεστε την ιδιωτική ζωή της οικογένειάς του, και να αποφευχθούν τα σενάρια σχετικά με την κατάσταση της υγείας του», δήλωσε η εκπρόσωπος του 45χρονου θρύλου του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Εκπρόσωπος της πανεπιστημιακής κλινικής της Λωζάννης ανακοίνωσε ότι ο Σουμάχερ πήρε εξιτήριο χτες το πρωί, αλλά χωρίς να παράσχει λεπτομέρειες σχετικά με την κατάστασή του.

Το σπίτι του Σουμάχερ, όπου ζει εδώ και χρόνια με τη σύζυγο και τα δυο τους παιδιά, βρίσκεται στη Λίμνη της Γενεύης, στην κωμόπολη Γκλαντ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή