Ξεκαθαρίζει το τοπίο με Αθανασιάδη

Ξεκαθαρίζει το τοπίο με Αθανασιάδη

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Κλάους Αθανασιάδης επέστρεψε στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ μετά τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα και στο τέλος του προγράμματος είχε ολιγόλεπτη συζήτηση με τον Ζήση Βρύζα με θέμα φυσικά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Τις τελευταίες ημέρες διαπιστώθηκε εμπλοκή στο συγκεκριμένο θέμα, παρότι υπήρχε προφορική συμφωνία των δύο πλευρών για επέκταση της συνεργασίας τους.

Υπάρχει μια διαφορά, κυρίως στα μπόνους που προσφέρει η ΠΑΕ στον Ελληνα επιθετικό, ο οποίος επέστρεψε δυσαρεστημένος από την παρουσία του στην εθνική ομάδα γιατί δεν αγωνίστηκε κόντρα στη Ρουμανία, όπως περίμενε να συμβεί.

Αθανασιάδης και Βρύζας συζήτησαν σε καλό κλίμα και αποφασίστηκε πως μέχρι τα τέλη της εβδομάδας θα γίνει το (πιο) καθοριστικό –και μάλλον τελευταίο– ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές, ούτως ώστε να ξεπεραστεί το όποιο εμπόδιο υπάρχει και να υπογράψει ο παίκτης το νέο του συμβόλαιο.

Είναι ένα θέμα που έχει γίνει σίριαλ και παρότι υπήρχε προφορική συμφωνία, το γεγονός ότι αυτή δεν μετατράπηκε σε γραπτή, προκάλεσε –και προκαλεί ακόμη– ιδιαίτερη ανησυχία στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

Ο παίκτης αντιλαμβάνεται ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει αυτή η εκκρεμότητα και θέλει να βρει και πάλι την ηρεμία του, τελειώνοντας όσο το δυνατόν πιο σύντομα αυτό το θέμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή